STOMATOLOGINJA U GALIŽANI ŽRTVA BIZARNE PRIJEVARE KOJA NADILAZI RUBRIKU VJEROVALI ILI NE: Evo kako ju je nasamarila Nataša, “žena patka”

STOMATOLOGINJA U GALIŽANI ŽRTVA BIZARNE PRIJEVARE KOJA NADILAZI RUBRIKU VJEROVALI ILI NE: Evo kako ju je nasamarila Nataša, “žena patka”

Naime, kako nam je ispričala zubarica Černeka koja je i na Facebooku opisala cijeli slučaj, prevarila ju je izvjesna “Nataša” koja je hitno tražila povećanje usana, a potom, uz izgovor, izašla iz ordinacije bez plaćanja računa i nestala. O svemu je, kaže Černeka, podnijela i prijavu policiji, ali ne gaji prevelike nade da će prevarantica biti pronađena.

“Kako me danas pokrala žena patka?! U ordinaciju je ušla žena već znatno uvećanih usana koja se nama predstavila kao Nataša Radanović. Vjerojatno bi bolje nosila ime Jane Doe jer je sve podatke upisane u novootvoreni karton skroz izmislila. Kaže Nataša (Jane, Maša, Vaša, Naša…Vi birajte.), gospođa s naglaskom koji nije hrvatski, da ima muža Puležana, baš na Kaštanjeru, broj 25. Kaže i da ima petogodišnju kći s pokvarenim zubima koju bi nam kasnije uvela na pregled.

Natašu danas drugi doktor nije uspio primiti za uvećanje usana i navodno je preporučio mene. Izuzev internog sukoba s ukusom za estetiku i veličinu usana, toj istoj Nataši uvećala sam usne za 1mL, namazala kremicu i standardno objasnila upute nakon zahvata. Nataša je rekla da će još ‘skoknuti’ po kćerku da nam ju uvede i mobitelom je pozvala nekoga.

Naivno, Tijana i ja smo čekale da se netko vrati u ordinaciju, ali ništa. U čekaonici je za smanjivanje sumnje za sobom čak ostavila i izlizanu i praznu Guess torbu. Nataša i njezina obitelj nestaju bez traga. Ne vraćaju se. Broj telefona koji je upisala u upitnik o zdravlju ne postoji. Broj telefona s kojeg je zvala da se naruči je nedostupan”, ispričala je nadalje Černeka.

Dodaje da joj je, u telefonskom razgovoru, i iz MUP-a potvrđeno da podaci ne odgovaraju dotičnoj osobi. Donosi Glas Istre