Na Jadranu većinom sunčano i vruće ili vrlo vruće, a u unutrašnjosti do sredine tjedna lokalne nestabilnosti…

Na Jadranu većinom sunčano i vruće ili vrlo vruće, a u unutrašnjosti do sredine tjedna lokalne nestabilnosti…

Na Jadranu idućih dana većinom sunčano, jedino je sredinom tjedna na sjevernom dijelu moguć tek poneki lokalni pljusak

Na Jadranu u novom tjednu većinom sunčano i vruće ili vrlo vruće, a u unutrašnjosti do sredine tjedna lokalne nestabilnosti, zatim i tu sunčanije i stabilnije, za vikend i toplije.

Tjedan će u kopnenim predjelima početi oblacima, na zapadu će često biti i potpuno oblačno, a zatim će se od sredine dana naoblaka kidati pa će biti barem djelomice sunčano. Uz obalu od jutra većinom sunčano i vedro. Vrućina će na kopnu malo popustiti, dok se na Jadranu temperatura neće previše mijenjati.

U unutrašnjosti će prema kraju utorka naoblaka rasti, bit će i ponekog pljuska, ali ipak će kiša i pljuskovi s grmljavinom biti češći tijekom srijede. Od sredine tjedna povratak većinom stabilnog i sunčanog vremena. Temperatura se do vikenda neće previše mijenjati, a zatim će dnevna porasti za nekoliko stupnjeva.

Na Jadranu idućih dana većinom sunčano, jedino je sredinom tjedna na sjevernom dijelu moguć tek poneki lokalni pljusak. Noću će puhati slaba do umjerena bura, tijekom dana vjetar s mora. Topla, fenska bura će podizati minimalnu temperaturu, a tijekom dana će biti vruće i vrlo vruće. Javlja RTL