Miro Bulj briljira: novopečeni gradonačenik zasukao rukave i s Čistoćom ribao gradske ulice…

Miro Bulj briljira: novopečeni gradonačenik zasukao rukave i s Čistoćom ribao gradske ulice…

Poji krave,čisti ulice,obavlja tri funkcije, sve to radi novoizabrani gradonačelnik Sinja Miro Bulj. Radi li se o populizmu ili instinskoj ljubavi prema svom gradi i cetinskoj krajini zna samo Miro Bulj.

U najnovijoj objavi na svom facebook profilu gradonačelnik Bulj obznanio je kako sa djelatnicima Čistoće i vatrogascima čisti ulice Sinja

Objavu Mire Bulja, prenosimo u cijelosti:

– Ljubav prema Domovini i voljenom gradu pruža čovjeku snagu da sve čini s ponosom i velikim srcem!

Jučer sam sa svojim suradnicima te predstavnicima “Vodovoda i odvodnje Cetinske krajine”, “Čistoće Cetinske krajine” i zapovjednikom DVD-a Sinj održao sastanak na temu čišćenje ulica u užoj jezgri Grada Sinja. Kako sam jučer istaknuo, ulice u užoj gradskoj jezgri se nedovoljno održavaju i nužno je da uvedemo njihovo redovito pranje i održavanje.

Na jučerašnjem smo sastanku dogovorili da već danas krenemo s redovitim pranjem ulica, a pranje navedenih ulica vršit će se jednom tjedno, svakog utorka.

Zato sam se danas sa zadovoljstvom pridružio ljudima iz čistoće u čišćenju ulica našeg Sinja.

S ponosom sam sudjelovao u obrani Lijepe naše, s ponosom se borim u Hrvatskom saboru za potrebe mog naroda, i s tim istim ponosom danas sam čistio ulice našeg prekrasnog Sinja!- napisao je Bulj, inače nezavisni kandidat na listi MOST-a, na svojem Facebooku. 

FOTO: MIRO BULJ