Mačak koja je odlučio spavati u umivaoniku s jednom podignutom nogom totalni je hit na internetu

Mačak koja je odlučio spavati u umivaoniku s jednom podignutom nogom totalni je hit na internetu

Nitko ne zna zašto je ta noga u zraku cijelo vrijeme, no očigledno je njemu to najzgodniji položaj

Neke mačke vole spavati u umivaonicima, no obično barem pogledaju osobu koja uđe u kupaonicu. No, mačak Fisher uzdigao se iznad te, kako je mnogi skrbnici mačaka nazivaju, podaničke uslužnosti. To što je netko ušao u kupaonicu i obraća mu se njemu ne znači ništa.

Kako mu se skrbnica približava, vidimo da je cijeli stao u umivaonik, no iz nekog razloga jedna noga mu strši u zrak. Nema razloga zato, nije da nema mjesta, ali njemu tako očigledno paše. Možda nama ljudima to djeluje malo neobično, ali mačke ionako nitko nikad nije razumio u potpunosti, pa je bolje i ne pokušavati.

Njegova skrbnica je rekla kako on jako voli spavati na tom mjestu. Jasno je da voli. No, čak ni uz pomno promatranje nismo mu vidjeli glavu, tako da ne znamo koliko se točno izvio i na koji način da bi ovako ležao. Jedina akcija koju vidimo je kad se mačak u nekom trenutku promeškolji, valjda se udobnije namjesti, a onda nastavlja spavati. S nogom u zraku, naravno.

Snimka je na Facebooku pogledana više od 90 tisuća puta, a brojni pratitelji mačka napisali su kako ih je ta noga totalno oduševila.

https://www.facebook.com/100052568365298/videos/851282222263831