UHIĆEN PREVARANT OD FORMATA: Nasamario autokuću, stanodavku i njenu kćer, ljude od kojih je kupio namještaj…

UHIĆEN PREVARANT OD FORMATA: Nasamario autokuću, stanodavku i njenu kćer, ljude od kojih je kupio namještaj…

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim Puljaninom te utvrdila sumnju da je počinio kaznena djela utaje, krađe i tri kaznena djela prijevare.

Naime, policijski službenici su u ponedjeljak oko 19 sati u Istarskoj ulici u Raši zatekli i uhitili 32-godišnjeg muškarca koji se nalazio u automobilu Renault Megane, pulske registarske oznake. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je automobil prije mjesec dana iznajmio u poslovnici autokuće u Industrijskoj ulici u Puli, ali ga nije vratio u dogovorenom roku niti se javljao na telefonske pozive. Doznaje Glas Istre

Sumnjiči ga se i da je početkom ožujka preuzeo namještaj od 46-godišnjaka i 47-godišnjakinju koji im nije platio, čime ih je oštetio za više stotina kuna.

U dva je navrata 15. i 25. ožujka prevario 51-godišnjakinju, kod koje je u Ulici Šantamarina boravio kao podstanar. Osim što joj nije platio stanarinu te ju je kasnije doveo u zabludu da je za taj novac kupio namještaj, a u stvari je prevario i osobe od kojih ga je nabavio.

Također, sumnjiči ga se da je u periodu od 19. do 29. ožujka 21-godišnjoj kćerki stanodavke iz kuće ukrao raznu odjeću, nakit i druge predmete, sve vrijedno nekoliko tisuća kuna.

Osumnjičeni će danas biti priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.