Izrezala nožem partnericu jer ova nije htjela seks: 44-godišnja Splićanka ‘zaradila‘ kaznenu prijavu, prijeti joj do tri godine u zatvoru…

Izrezala nožem partnericu jer ova nije htjela seks: 44-godišnja Splićanka ‘zaradila‘ kaznenu prijavu, prijeti joj do tri godine u zatvoru…

Splitska policija podnijela je kaznenu prijavu protiv 44-godišnjakinje iz Splita, i to zbog sumnje da je svojoj dugogodišnjoj istospolnoj partnerici nožem zadala tjelesne ozljede samo zato jer ova nije s njom htjela imati spolni odnos.

Za ovo je (ne)djelo, obzirom da je počinjeno prema bliskoj osobi, zakonom predviđena kazna zatvora od jedne do tri godine. Piše Slobodna Dalmacija

Naime, prema kaznenoj prijavi, početkom ožujka su ona i njezina godinu dana mlađa partnerica, s kojom je više godina u zajednici, bile u večernjim satima u stanu u Splitu u kojem žive zajedno s majkom prijavljene 44-godišnjakinje i njezinim izvanbračnim partnerom.

Negdje prije ponoći tog dana, kad je majka izišla prošetati psa, a njezin je partner spavao u sobi, 44-godišnjakinja je poželjela sa svojom partnericom voditi ljubav, odnosno imati spolni odnos.

No, ovoj to nije bilo po volji pa ju je odbila, na što se “napaljena” partnerica očito ražestila. Iz kuhinje je uzela kuhinjski nož dužine oko 20 centimetara te je njima vitlala ispred žrtve. Skinula joj je, po policijskoj prijavi, majicu “na špaline” te ju je nakon toga više puta nožem zarezala po tijelu zarezavši joj leđa, gležanj, ruku… To nije bilo dovoljno pa ju je u bijesu opalila nogom u glavu i uzela joj novčanik s dokumentima.

Napadnuta je žena u bolnici potražila liječničku pomoć te su joj utvrđene lakše tjelesne ozljede. Nakon dojave iz bolnice, interventna policija je pozvana na teren te je nasilna 44-godišnjakinja bez primjene sile uhićena u jednoj od soba stana i kriminalistički obrađena. Ona im je rekla, doznajemo, da je bila ljuta zbog odbijanja seksa i pod utjecajem alkohola.

Žrtva je, pak, rekla da im ovo nije prvi put da su se posvađale ili potukle i da nije zainteresirana za kazneni progon jer je nakon ovoga njihov partnerski odnos gotov.