Automobil koji je razbio ogradu u centru Petrinje i bježao policiji vozio je gradonačelnik Dumbović

Automobil koji je razbio ogradu u centru Petrinje i bježao policiji vozio je gradonačelnik Dumbović

Morao sam k ženi, napravio sam 100 prekršaja u zadnjih tjedan dana’, pokušao se opravdati Dumbović

Nedugo nakon jučerašnjeg potresa, u centru Petrinje došlo je do incidenta kada je netko automobilom silom htio ući u centar grada, a pritom je razbio i metalnu ogradu. Vozač automobila se nakon udara oglušio na upozorenja policije te je pobjegao s mjesta događaja.

Danas se pak doznaje kako je automobil vozio Darinko Dumbović.

Metalnu ogradu probio gradonačelnik

Kako javlja Dnevnik.hr, metalnu ogradu u centru grada automobilom je razbio gradonačelnik Petrinje, koji im je to i sam potvrdio. Prvo su ga pitali je li ta informacija točna, a on im je rekao kako ne zna otkud im to.

Nastavio je pričati kako on živi u centru Petrinje te kako se vozi po gradu. “U strogom centru imam kuću i preuzeo sam odgovornost da dođem do kuće u kojoj je moja žena bila sama. Ona je teško preživjela potres”, rekao je za Dnevnik.hr. ”Idem u centar grada, ali sigurniji sam kad idem autom. U brzini se svašta može dogoditi”, rekao je.

Kaže da je spreman platiti kaznu

Potom je priznao kako radi prekršaje jer “mora stići kući”. ”Možda sam napravio prekršaje, ali nisu tako strašni. Spreman sam platiti kaznu, to je ionako najmanje što mi se dogodilo u zadnjih tjedan dana”, kaže.

Rekao je da je, kada ide pješice, više izložen jer mu cigla može pasti na glavu, a dok se vozi, može mu se oštetiti samo vozilo. ”Radim prekršaj jer moram doći kući. Napravio sam ih najmanje 100 u zadnjih tjedan dana. Vozio sam u jednosmjernoj ulici, u suprotnom smjeru…”, kaže gradonačelnik Petrinje. Prenosi TELEGRAM