Ćorić: “Moguće je da je moj životopis bio na Milanovićevu stolu”

Ćorić: “Moguće je da je moj životopis bio na Milanovićevu stolu”

Moguće je da je moj životopis bio na Milanovićevu stolu, ali nikad nisam htio u SDP, niti sam o tome ragovarao s bivšim predsjednikom stranke Davorom Bernardićem, kojega poznam od 1997, izjavio je danas ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić.

Ćorić je tako uzvratio na na izjavu predsjednika Republike, koji je ranije danas kazao kako je Ćorićev životopis “2012, bio na njegovu stolu”, ali “nije upalilo, jer ne prima dotepence”, pa će Ćorić “otišao u HDZ”. Piše Nacional

“Čišćenje nereda poslije Vlade Zorana Milanovića moja je najčvršća veza sa SDP-om”, dodao je još Ćorić poslije sjednice užeg kabineta Vlade.

Komentirajući Milanovićevu dosjetku kojom ga je još nazvao “mađarskim potrčkom”, Ćorić je kazao kako je jasno što je njihova vlada učinila, a što nije, i “kako je bilo do 2015. ili 2016. “Ova vlada dovršava LNG terminal, koji će ucrtati Hrvatsku na energetsku kartu EU i svijeta. Hrvatska postaje igrač na europskom energetskom tržištu, a tako nije bilo s vladom prije nas”, kazao je Ćorić, dodajući akk o”nema namjeru polemizirati s predsjednikom”.

vladine mjere za očuvanje radnih mjesta do kraja godine ocijenio je “dostatnima”. “Bude li trebalo, reagirat ćemo”, kazao je i dodao kako smanjenje PDV-a “nije opravdano”.