Život razmažene bogatašice…

Život razmažene bogatašice…

Život razmažene bogatašice: Živi na jahti, troši novac tate milijardera, mijenja dečke i apsolutno ju nije briga što itko misli o njezinoj lijenosti

Tko je zapravo 29-godišnja Chloe Green, nasljednica Topshop carstva čijeg oca nazivaju “britanskim Donaldom Trumpom”?

29-godišnja nasljednica Topshop carstva Chloe Green ponovno si je osigurala baš sve svjetske naslovnice. 

Chloe je, osim po luksuznom načinu života, poznata i po propaloj vezi s “najseksi zatvorenikom na svijetu”, Jeremyjem Meeksom, s kojim ima sina Jaydena.

Par je bio zajedno od 2017. godine, a upoznali su se na jednoj gala večeri u Monaku. Iako su mnogi tabloidi pisali o tome kako su njezini roditelji šokirani njezinim izborom, činjenica jest kako je Meeks s njima putovao po svijetu te uživao u jednakom luksuzu, i to sve nakon što je izašao iz zatvora zbog posjedovanja oružja te ekspresno ostavio dotadašnju suprugu Melissu s kojom ima dvoje djece. 

U par je malo tko vjerovao, kao i priču da je Meeks ludo zaljubljen. Naime, veći dio javnosti bio je uvjeren kako ljepotan iskorištava Chloe za vlastitu promociju, a činjenica jest kako mu je tijekom veze s njom procvala i modna karijera. Kako god bilo, par je u tišini prekinuo negdje u 2019. godini, a Jeremy je otad viđan u društvu različitih ljepotica. 

Chloe je pak u rujnu prošle godine uhvaćena kako izmjenjuje nježnosti s igračem pola Rommyjem Giannijem na jahti njezina oca, no na pitanje novinara samo je kratko komentirala da su prijatelji. Ipak, novog dečka Chloe više ne skriva, a s njim se posljednjih dana nalazi na luksuznoj jahti svog tate koja ga je stajala vrtoglavih 118 milijuna funti.

Brzo se saznalo kako je riječ o 34-godišnjem Manueleu Thiellu, Talijanu i osnivaču tvrtke Royal Yacht Brokers, čiji su klijenti Madonna, Chrissy Teigen i Alicia Vikander. Par je navodno zajedno od kraja prošle godine, a bogatašica je novog dečka već upoznala s cijelom obitelji. Kako dolaze iz isth svijetova te imaju djecu iz propalih veza, par veže puno toga zajedničkog, pa se njezini prijatelji nadaju kako je napokon našla “onog pravog”.

Par je trenutno u St. Tropez gdje uživaju u tipičnim ljetnim radostima, a s njim uživaju i njihovi jednako bogati prijatelji koji si takve luksuze mogu priuštiti. Ipak, britanski mediji šuškaju kako je njezin otac, koji joj omogućuje takav luksuz, jako ljutit zbog raskalašenog života svoje kćeri. “Britanski Donald Trump” navodno nije htio da njegova mezimica samo naslijedi, već i zaradi novac, no ona se nikada nije previše trgala od posla.

U zvjezdanu orbitu lansirala se jednogodišnjom vezom sa slavnim pjevačem Marcom Anthonyjem, bivšim suprugom Jennifer Lopez, zatim i sudjelovanjem u reality showu “Made in Chelsea”, a neko je vrijeme dizajnirala cipele koje nisu najbolje prošle kod pripadnica ljepšeg spola.

ako se često hvalila kako je s tatom sjedila na sastancima odbora već s 10 godina te kako je završila internacionalnu poslovnu školu u Monaku, Chloe se više moglo vidjeti na palubama jahte te Instagramu, nego u poslovnom okruženju. 

Niti njezin mlađi brat Brandon nije poznat po radišnosti, ali je poznat po činjenici kako mu je na slavnoj bar micvi pjevala glazbena diva Beyonce. Piše: RTL.hr

0
Zanima nas što mislite, molimo komentirajtex