FOTO Pijana vozačica prešla na suprotnu stranu i skrivila težak sudar

FOTO Pijana vozačica prešla na suprotnu stranu i skrivila težak sudar

Pijana vozačica izazvala je tešku nesreću u kojoj su ozlijeđene dvije žene iz automobila u koji je neodgovorna pijanica udarila.

Kako jutros javlja policija, u petak oko 17.40 sati na dionici državne ceste D209, između naselja Štrukovec i Žiškovec, dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije putnice iz osobnog automobila.

Vozačica (27) pod utjecajem alkohola od 1,46 promila upravljala je osobnim automobilom požeških oznaka iz smjera Štrukovca u smjeru Žiškovca. Na ravnom dijelu ceste djelomično je prešla na suprotnu stranu te udarila u vozilo čakovečkih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljala 21-godišnjakinja.

U pokušaju izbjegavanja sudara, 21-godišnja vozačica prešla je automobilom na suprotni trak. Dvije ozlijeđene putnice iz osobnog automobila čakovečkih oznaka prevezene su u bolnicu gdje im je pružena liječnička pomoć.

Pokaže li se da su teže ozlijeđene, pijanu 27-godišnju vozačicu čeka kaznena prijava, rekli su u ponedjeljak u čakovečkoj policiji. Pijanica je vozila karavan koji se nakon sudara ispriječio posred ceste, a druga vozačica je u pokušaju izbjegavanja sudara završila na svojoj lijevoj strani., piše Danica.hr