Valentina iz ‘Ljubav je na selu’ o bivšima: ‘Nijedan partner dosad mi nije pokazivao toliko ljubavi’

Valentina iz ‘Ljubav je na selu’ o bivšima: ‘Nijedan partner dosad mi nije pokazivao toliko ljubavi’

Valentina Kodrić je već dobro poznato lice. Sudjelovala je u devetoj sezoni showa ‘Ljubav je na selu’, a sad se nakon kraha braka s Vatroslavom Tijanom vratila u 17. sezonu. Pisala je farmeru Toniju

Moja prva ljubav je bila s 17 i pol godina. Bili smo zajedno osam mjeseci i on je bio super, divan, krasan i mislim da nakon njega nijedan nije bio da mi je pokazao ljubav, poštovanje i osjećaje. Ja sam malo previše bila ljubomorna i onda se to prekinulo, otkrila je Valentina Kordić (31) za RTL.hr.

Valentina je već dobro poznato lice. Sudjelovala je u devetoj sezoni showa ‘Ljubav je na selu’, a sad se nakon kraha braka s Vatroslavom Tijanom vratila u 17. sezonu. Pisala je farmeru Toniju., prenose 24sata

Foto: Privatni album

– S godinama sam dosta radila na povjerenju, da ne budem toliko ljubomorna, ali još uvijek imam taj problem. Ne mogu se prepustiti, vjerovati, još uvijek sam dosta ljubomorna i mislim da mi to stvara dosta veliki problem u vezama. Mislim da, kada bih našla muškarca koji bi stvarno bio, da bi mi dokazao da mu mogu vjerovati, vjerojatno bih mu vjerovala i bila bih manje ljubomorna – dodala je Kordić.

– Jako sam romantična. Za bivšeg muža, to se sjećam, iznenadila sam ga za Valentinovo, a budući da on nije tako romantičan, nije mi pripremio ništa, a ja sam mu napravila romantičnu kupku s laticama i vinom – rekla je.

Foto: Privatni album

Valentina je Vatroslava Tijana upoznala u devetoj sezoni showa. Brzo su kliknuli i zaljubili se. Svoju vezu nakon showa okrunili su vjenčanjem na plaži u Ražancu 2019. godine. Zajedno imaju dvoje djece. Njihov brak ipak nije opstao, a sad je Valentina spremna za novo iskustvo. 

– Bolje ne očekivati ništa previše pa se onda možda ugodno iznenadiš – rekla je Valentina prije prvih spojeva.

Foto: Privatni album

Foto: Privatni album