Sad je jasno ! Lile je opet kupila premali badić…

Sad je jasno ! Lile je opet kupila premali badić…

Lidija Bačić na društvenim mrežama podijelila je fotografiju na kojoj pozira u sivom kupaćem kostimu, a pohvale su pljuštale na sve strane. Osvrnula se i na svoje brojne koncerte.

Naša pjevačica Lidija Bačić Lille ovog ljeta radila je punom parom. Na društvenim mrežama otkrila je i na koliko točno nastupa je zabavljala svoju publiku, a i kada je uspjela malo odmoriti. 

Naime, Lille je pozirala u sivom kupaćem kostimu dok je sjedila na stijeni.

“Više od 30 koncerata je ovog ljeta iza mene. Moj bend i ja smo bili posvuda i svugdje je publika bila predivna. Nakon tri koncerta, prošli vikend sam se malo odmarala u mom Splitu i Dalmaciji. Sad nastavljamo i s rujanskim koncertima”, napisala je, a nakon toga je otkrila i da je nastupala u Sloveniji te da ju još malo čeka i nastup u Loparu. , piše showbuzz.hr

Obožavatelji koji su oduševljeni njenim stasom, ali i glasom odmah su joj se javili u komentare.

”Bravo Lille”, ”Ljubim te kraljice moja”, ”Idealna žena”, ”Ljepotica”, samo su neki od komentara ispod objave na Instagramu.

Podsjetimo, atraktivna pjevačica nedavno je na nastupu u Istru pažnju privukla modnom kombinacijom. Više o tome pročitajte OVDJE.

Lidija nam je u lipnju ove godine otkrila i kako je svjesna da se često ističe njen izgled, ali da je njoj ipak draži glas.

”Laska mi, ne smeta mi. Baš sam nedavno bila u jednoj emisiji gdje je bio i moj dragi kolega Vlado Kalember i on mi kaže: ”Znaš šta je kod tebe, ti predobar stas imaš za taj glas koji imaš”, tako je kako je!”, našalila se.

Foto: instagram