Stjuardesa otkrila najprljavija mjesta u hotelskim sobama

Stjuardesa otkrila najprljavija mjesta u hotelskim sobama

Stjuardesa je na društvenim mrežama podijelila njena iskustva na putovanjima i odsjedanju u hotelskim sobama i o čemu treba voditi računa kad je u pitanju higijena

Cher Dallas, stjuardesa s petogodišnjim iskustvom u zrakoplovnoj industriji, otkrila je u viralnom TikToku što treba izbjegavati pri boravku u hotelu. Otkrila je sve o higijeni hotela i zračnih luka, počevši od neopranih hotelskih jastuka.

Prema njezinim riječima, ukrasni jastuci se rijetko čiste nakon svakog gosta i skeptična je oko toga skidaju li ih ljudi prije spavanja.

Također je izrazila prezir prema putnicima koji raspakiraju svoje kofere direktno na krevetu.

Dallas je istaknula da se koferi često spremaju u pretince iznad glave aviona, što ona opisuje kao “odvratno”, a njihovo raspakiranje na hotelskim krevetima je higijenski najgora stvar koju možete napraviti.

Istaknula je i stolce u hotelskim sobama, referirajući se na jednu posebnu scenu u filmu “Oppenheimer” u kojoj Cillian Murphy razodjeven sjedi na stolcu.

@cherdallas

The hotel chairs have got to go or become plastic or something else #flightattendantlife #flightattendant

♬ Rotina – Drew

Popis je nastavila s kupaonicama u zračnim lukama, koje smatra odbojnijima od zahoda u avionu. Također ima averziju prema zajedničkim mikrovalnim pećnicama u hotelima., pipe 24sata.