FOTO Nives Celzijus u oskudnom bikiniju zapalila Poreč i izazvala reakcije fanova. Svi zumirali samo jedno…

FOTO Nives Celzijus u oskudnom bikiniju zapalila Poreč i izazvala reakcije fanova. Svi zumirali samo jedno…

Za jednu od najpopularnijih domaćih influencerica ljeto očito još nije gotovo, a svoje pratitelje odlučila je počastiti još jednom galerijom fotografija u zlatnom kupaćem kostimu.

Influencerica, spisateljica, pjevačica, glumica i voditeljica Nives Celzijus maksimalno koristi kraj ljeta kako bi se još malo okupala, osunčala i pritom pokazala raskošnu figuru. Nakon što se prije nekoliko dana javila iz Crikvenice, Nives se danas oglasila iz još jednog mjesta na hrvatskom Jadranu. Ovaj put je u pitanju Poreč, a svestrana 42-godišnjakinja ponovno plijeni izgledom, ponovno u minijaturnom zlatnom kupaćem kostimu koji izaziva pozitivne reakcije njenih mnogobrojnih pratitelja., prenosi večernji

FOTO: INSTAGRAM

Poreč! – kratko je napisala u opisu objave Celzijus, koju na fotografijama možemo vidjeti kako suncem okupana pozira pored bazena. Uz spomenuti bikini na sebi je imala slamnati šešir i pareo, koje je kasnije skinula i skočila u vodu. Najnoviji prizori očito su oduševili pratitelje infleuncerice i pjevačice, koji su u komentarima na objavu ostavljali komplimente: – “Ti si boginja bila i ostala”, “Ljubomorna sam na tebe”, “Prekrasne fotografije”, “To se zove guštanje”, “Predivno ti stoji taj bikini…ma cila si šesna”, “Prijetljice, predobra si”, “Divna”, “Uživajte” – redaju se pohvale na objavu koja je u svega par sati skupila preko pet tisuća lajkova. Novo izdanje Nives možete pogledati na poveznici ispod.

FOTO: INSTAGRAM

Podsjetimo, ljeto još nije gotovo, poručila je Nives Celzijus u novoj Instagram objavi u kojoj je objavila fotografiju na kojoj u moru pozira u zlatnom kupaćem kostimu i u kojem je svoje obožavatelje ostavila bez daha.  Ovu fotografiju Nives u zavodljivom izdanju u samo nekoliko sati lajkalo je više od devet tisuća njezinih pratitelja koji su kao i obično bili oduševljeni ovakvim njezinim izdanjem.

FOTO: INSTAGRAM