Perišić se ponudio Fiorentini, oni ga odbili? Pitanje je što će sad, vrijeme mu opasno istječe…

Perišić se ponudio Fiorentini, oni ga odbili? Pitanje je što će sad, vrijeme mu opasno istječe…

Još je vrlo malo vremena ostalo do kraja prijelaznog roka u najjačim ligama Europe. S obzirom na kratak rok mnoge intrigira gdje će završiti hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

On od 29. kolovoza do 5. rujna može otići ako netko plati 200.000 eura odštete Hajduku za njegove usluge. Tako stoji u klauzuli ugovora koji je aktiviran početkom srpnja.

No za sada nema ničeg novog, ako se što i događa oko mogućeg transfera sve se odvija pod debeli velom tajne. Talijanski stručnjak za transfere Niccolo Ceccarini je „iskopao“ da je Perišić preko posrednika ponuđen Fiorentini, no da od toga neće biti ništa.

Ukoliko do 5. rujna Perišić ne pronađe novi klub, ostaje teoretska šansa da se sve zavađene strane nekako pomire. No, puno toga je izrečeno, od sukoba s trenerom Gennarom Gattusom koji ga je udaljio iz momčadi, do objave sportskog direktora Nikole Kalinića da Perišić odlazi.

Bilo kako bilo, Omišaninu vrijeme istječe, a kako sada stvari stoje, ne uspijeva pronaći angažman u nekoj od “liga petice”., piše slobodna