Mario Radić o izborima i totalnom obračunu u DP-u: “Čega se bojiš, prijatelju?”

Mario Radić o izborima i totalnom obračunu u DP-u: “Čega se bojiš, prijatelju?”

Mario Radić izrazio je bojazan zbog krađe izbora u DP-u. Pozvao je na javno brojanje glasova, a Penavi je poručio: “Čega se bojiš prijatelju?”

Mario Radić, kandidat za predsjednika Domovinskog pokreta komentirao je izborni sabor stranke. Sumnja da će se sutra dogoditi krađa izbora, te je pozvao na javno prebrojavanje glasova. 

“Vratio sam se sa svih terena, u kontaktu sam danonoćno s članstvom. Zabrinuti su, jer se članovima ne da da budu prisutni prilikom brojanja glasova. To im neće proći”. 

Rekao je da Penava nije dobio podršku Istarske županije, ali da je pustio objavu kao da je ima. 

“Nasilu je objavio da ima podršku Istarske županije. Ogroman je bunt članova. Pozvao sam ga na neke promjene, ali vidim da nema odaziva, nema odjeka”. 

Pozvao ga je na sučeljavanje, ali ističe kako Penava to ne želi. 

“Ovo je političko nasilje, ovako stranka ne može funkcionirati. Ovo su nam prvi izbori gdje imamo dva kandidata. Ovo je priča o tome da mi koji smo za transparentnost obaramo to u blato. Pokušavaju se ukrasti izbori. Netko želi ukrasti stranku. Netko želi ukrasti izbore. Pozivam sve one koji žele doći ispred zgrade gdje se održavaju izbori da dođu”.

Predložio je da na izbornom saboru budu predstavnici kandidata. 

“To će biti krađa izbora”. 

“Pričamo o 103 glasa. Kutije će biti u glavnoj sobi. Izbrojite glasove pred svim kandidatima. Čega se bojite? Bojite se javnog prebrojavanja glasova. Čega se bojiš prijatelju?”, rekao je Radić. , prenosi dnevnik.hr