Atraktivnu sestru naše glumice prati više od 100 tisuća ljudi, kad vidite njezine fotografije, bit će vam jasno zašto!

Atraktivnu sestru naše glumice prati više od 100 tisuća ljudi, kad vidite njezine fotografije, bit će vam jasno zašto!

Naša glumica Katarina Baban ima mlađu sestru Luciju koja je fitness trenerica te influencerica. Na društvenim mrežama često se pohvali atraktivnom figurom.

Glumicu Katarinu Baban uskoro ćemo gledati u novoj seriji Nove TV ”U dobru i zlu”. Na društvenim mrežama često se zna pohvaliti isklesanim tijelom, ali nije jedina u obitelji koja mami pozornost.

Naime, Katarina ima sestru Luciju koja je jedna od poznatijih domaćih fitness trenerica, a dame neodoljivo podsjećaju jedna na drugu. Mlađa Baban može se pohvaliti i influencerskom karijerom. Na Instagramu je prati više od 100 tisuća ljudi, a ona ih često počasti atraktivnim fotografijama.

Tamo se nađu fotografije u badiću, donjem rublju i sportskim kompletićima. U seksi pozama često istakne i svoje tetovaže.

Poznato je i da se Lucija pojavljivala u video-spotovima domaćih glazbenika, a jedan takav je onaj Hiljsona Mandele za pjesmu ”Cura s kvarta”. Upravo je ova fatalna plavuša ona koja u tajicama u spotu šeta psa.

Lucija se nedavno pohvalila i da je napravila veliku promjenu kad je njezina kosa u pitanju. Naime, skratila je dugu plavu kosu pa joj je kosa sada do ramena.

”Obožavanje”, kratko je poručila, a obožavatelji su je odmah obasuli komplimentima.

”Predivna”, ”Najbolja kosa ikada”, ”Majko mila”, samo su neke od pohvala., piše showbuzz.hr