Ela Jerković objavila snimke svog privođenja: ‘Novine mi prijete da će ih objaviti, pa eto…‘

Ela Jerković objavila snimke svog privođenja: ‘Novine mi prijete da će ih objaviti, pa eto…‘

Tijekom incidenta na snimci, patrola ju je navodno zatekla alkoholiziranu oko četiri sata ujutro,

Ela Jerković, splitska influencerica, bila je privedena krajem srpnja u policijsku postaju i na sud zbog remećenja javnog reda i mira na Bačvicama, prenosi Dalmatinski portal.

Sada je objavila video privođenja, gdje leži na asfaltu okružena policijskim službenicima uz opis: “Pošto mi novine prijete da će objaviti ovaj video, ja ću ih preduhitriti”.

@elajerkovic

Posto mi novine prijete da ce objaviti ovaj video, ja cu ih preduhitrit🤘🏽

♬ Bor – THCF
image

Tijekom incidenta na snimci, patrola ju je navodno zatekla alkoholiziranu oko četiri sata ujutro, dok je vikala i galamila. Nakon što su ju upozorili da se smiri, počela je nekontrolirano mahati rukama i nogama, stoji u policijskom izvještaju, prema navodima Dalmatinskog portala.

Policijski službenici su tada korištenjem sile i sredstva za vezivanje priveli Elu u policijsku postaju, gdje je napuhala 2,21 promil. Bila je zadržana do otrježnjenja i kasnije joj je na sudu izrečena novčana kazna od 300 eura.

image

– Veliko hvala službenicima koji su bili nježni s lisicama i koji su bili jako kulturni prema nama pri transportu i u postaji – dodala je influencerica.

Na snimci se vidi i njen dečko Adrian Petričević, koji je policiji prethodno poznat zbog divljanja u prometu i snimanja svojih obijesnih vožnji., prenosi jutarnji