‘Bujna Slavonka’ pohvalila se pogledom s terase: Pogledajte zalazak koji je uspjela ‘uhvatiti’

‘Bujna Slavonka’ pohvalila se pogledom s terase: Pogledajte zalazak koji je uspjela ‘uhvatiti’

Claudia Rivier je postala poznata kada su o njoj počeli pisati svjetski mediji koje je privukla izjava da su sve njezine obline prirodne pa tako i bujne grudi

Claudia Rivier, poznata i kao “bujna Slavonka”, pokazala je kako izgleda zalazak sunca s njezine terase. “Dom”, napisala je kratko u opisu objave, a pratitelji su odmah počeli s komentarima. “Prekrasan pogled”, pisali su joj ispod objave koja je prikupila tisuće lajkova.

Claudia je postala poznata kada su o njoj počeli pisati svjetski mediji koje je privukla izjava da su sve njezine obline prirodne pa tako i bujne grudi. To je čak i potvrdila ultrazvukom grudi.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Prije par mjeseci je priznala i da je sretna u braku već četiri godine, a vjenčala se u Međugorju. Suprugovo ime nije otkrila kako bi ga zaštitila od poruka djevojaka, a dodala je da je diplomirani kriminalist i direktor.

– Vjenčanje je bilo u žaru korone, ali je bilo poprilično veliko i bajkovito, iako je policijski sat stupao na snagu od 23 sata. Dan danas pričam budućim mladenkama da je najbolje organizaciju vjenčanja prepustiti starijima i da bi ja mogla još sto puta ovo sve ponoviti i udati se – priznala je Claudia. , pišu 24sata

CLAUDIA RIVER/INSTAGRAM