Jele i Saša napravili lom na trećoj večeri Novogradiškog glazbenog ljeta…

Jele i Saša napravili lom na trećoj večeri Novogradiškog glazbenog ljeta…

Sinoć je u Novoj Gradiški pred oko 20.000 ljudi održana treća večer ovogodišnjeg izdanja Novogradiškog glazbenog ljeta. Ni povremena kiša nije dovela u pitanje dobru zabavu koju su priredili glavni izvođači večeri Jelena Rozga i Saša Matić.

– Ludnica. Ovakvo što nema nitko, ova količina dobre energije me očarala, rekao je Ivan koji je iz Požege došao na festival u Novu Gradišku za 24sata. Spektakl, upravo tom riječju je u većina posjetitelji Novogradiškog glazbenog ljeta opisivali subotnju večer u centru ovog malog grada, koji se nalazi na autocesti na putu prema Zagrebu.

Za lagano zagrijavanje publike zadužene su bile domaće snage, Matej Predojević i njegova MasterClass akademija koji su svojim obradama poznatih svjetskih hitova pripremali publiku za glavne zvijezde večeri Jelenu Rozgu i Sašu Matića.

Dugogodišnja praksa organizatora i organizacija pressica izvođaa pred nastup, evo što su rekli Jele i Saša:

– Sretni smo što smo tu, radujemo se, jedva čekam da se popnemo na binu i da krenem s pjesmom. Tu smo došli pjevati i lijepo se zabaviti – rekla je Jelena Rozga .

FOTO: HRVATSKA UŽIVO

. – Što se tiče toga jesmo li spremni ili ne. Mi  smo nekako uvijek nebaždareni, tako da smo uvijek spremni. Specijalne probe nam ne trebaju. Došao sam direktno iz Budve pjevati u Novu Gradišku, nisam imao puno vremena za spremanje osim što sam malo pjevao u kupatilu dok sam se tuširao – rekao je Saša Matić. 

Na pitanje novinara što im je toliko trebalo da naprave zajednički dutet odgovorili su:

– Čekali smo pravu pjesmu. Mi smo se odavno našli, samo smo čekali pravu pjesmu, kad je došla prava pjesma eto nama našeg dueta – poručili su Jelena i Saša za kraj i zapjeali par taktova pjesme “Ti i ja”

U nastavku vam donosimo dio atmosfere snimljene od naših fotoreportera.