Real osvojio Superkup! Modrić ispisao povijest i postao najtrofejniji igrač Kraljevskog kluba ikada…

Real osvojio Superkup! Modrić ispisao povijest i postao najtrofejniji igrač Kraljevskog kluba ikada…

Do večerašnje utakmice Modrić je bio izjednačen s Nachom Fernandezom po broju trofeja u Kraljevskom klubu, no kako je španjolski branič napustio klub prije mjesec dana, samo hrvatski kapetan stigao je do 27. naslova s Real Madridom. Stoper Nacho ostao je na 26 titula.

Real Madrid slavio je protiv Atalante 2:0 i osvojio Superkup UEFA-e. Do prvog trofeja sezone Kraljevski klub stigao je golovima Federica Valverdea (59′) i Kyliana Mbappea, koji je u 68. minuti zabio prvijenac za svoj novi klub, u koji je stigao ovo ljeto iz PSG-a.

Luka Modrić, koji je ovom pobjedom postao najtrofejniji igrač u povijesti madridskog kluba, susret je počeo s klupe, a u igru je ušao u 76. minuti umjesto Rodryga. S druge strane, Pašalić je bio u početnih 11 talijanskog kluba, a u 47. minuti sjajno je pucao glavom, no njegov udarac obranio je čudesni Courtois.

Podsjetimo, do večerašnje utakmice Modrić je bio izjednačen s Nachom Fernandezom po broju trofeja u Kraljevskom klubu, no kako je španjolski branič napustio klub prije mjesec dana, samo hrvatski kapetan stigao je do 27. naslova s Real Madridom. Stoper Nacho ostao je na 26 titula., piše večernji

Uskoro više…