Policija potvrdila: Dvoje mrtvih u padu rampe trajekta, jedan ozlijeđen. ‘Čuo se jak udarac!’

Policija potvrdila: Dvoje mrtvih u padu rampe trajekta, jedan ozlijeđen. ‘Čuo se jak udarac!’

Ulazna rampa trajekta Lastovo prikliještila su trojicu mornara Jadrolinije, a kako je potvrdila policija, smrtno je stradalo dvoje ljudi, dok je jedan čovjek ozlijeđen. Nesreća se dogodila u nedjelju oko 15.10 sati u trajektnom pristaništu u Malom Lošinju.

Prema prvim informacijama osobe su stradale prilikom pada rampe motornog broda. Trajekt je u 16 sati trebao isploviti prema Zadru, a na fotografiji koja je nastala nakon nesreće vidi hitna pomoć u trajektnom pristaništu. Tamo je i policija, a na mjestu događaja slijedi očevid kojim rukovodi zamjenik županijske državne odvjetnice iz Rijeke.

– Stanujemo u kući preko puta, čuli smo jaki udarac, jako je zatreslo. Automobili nisu niti krenuli izlaziti van, a rampa je pala na čovjeka. Policija je došla za pet minuta, sve su okružili – govori nam vidno uznemirena čitateljica.

U rasvjetljavanju ovog događaja uz policiju sudjeluju i druge nadležne službe, kako bi se utvrdile okolnosti koje su dovele do stradavanja te utvrdile sve relevantne činjenice., doznaju 24sata