Ljutita Vlatka Pokos: ‘Da, Većeslav i ja smo prekinuli, za mene u Hrvatskoj više nema mjesta‘

Ljutita Vlatka Pokos: ‘Da, Većeslav i ja smo prekinuli, za mene u Hrvatskoj više nema mjesta‘

Već se neko vrijeme šuška da su pjevačica i ragbijaš prekinuli, a ona je sad odlučila stati na kraj glasinama

Hrvatska pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos je na društvenim mrežama potvrdila prekid s bivšim ragbijašem Većeslavom Holjevcem.

“Ponukana brojnim napisima u medijima o prekidu moje veze popraćenim sugestivnim interpretacijama svake moje Insta objave, želim reći sljedeće: Da, Većeslav i ja prekinuli smo vezu”, započela je u objavi.

Istaknula je da su ona i Holjevac ostali u prijateljskim odnosima. “O njemu mogu reći sve najbolje”, poručila je pa dodala da “nitko nikog nije želio kontrolirati”.

“Ponekad se u životu sretne dvoje dobrih ljudi, no to ne znači da su dobri i zajedno”, napisala je. Vlatka je potom otkrila da ponovno odlazi iz Hrvatske. “U Hrvatskoj, za sad, nema mjesta u profesionalnom smislu stoga sam opet napustila Lijepu našu”, istaknula je.

Za vezu Vlatke i Većeslava se saznalo u travnju, a kako je tad Pokos rekla za Story, to je bila ljubav na prvi pogled. “Fatalni susret se dogodio na aerodromu i bilo je potpuno neočekivano. Čak sam nedavno izjavila da neću više živjeti u Hrvatskoj, no onda sam upoznala njega… Eto, jako sam zaljubljena, što se nadam se i vidi”, poručila je tad.

Inače, zbog ljubavi se vratila u Hrvatsku nakon što je neko vrijeme živjela u Irskoj., piše Jutarnji.hr