VIDEO KAKVA GOLČINA ! Golman zabio s gola na gol: Vida i suigrači iz AEK-a šokirani, Hajduk možda neće u Grčku!

VIDEO KAKVA GOLČINA ! Golman zabio s gola na gol: Vida i suigrači iz AEK-a šokirani, Hajduk možda neće u Grčku!

Utakmicom Noah – AEK Atena započelo je treće pretkolo Konferencijske lige.

U prvoj i jedinoj utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige koja je odigrana ovog utorka armenski Noah je pobijedio AEK iz Atene s 3:1., piše gol.hr

Sraz je ovo koji je posebno zanimljiv pratiteljima našeg klupskog nogometa, posebice navijačima Hajduka jer onaj tko prođe dalje – Noah ili AEK – u play-offu će igrati protiv pobjednika para Ružomberok – Hajduk.

Armenci su dakle ostvarili prednost u prvom ogledu, a drugi pogodak postigao je njihov vratar Ognjen Čančarević.

Srpski čuvar mreže, koji već šest godina brani u Armeniji i u međuvremenu je dobio državljanstvo te postao i reprezentativac te zemlje, htio je ispucati jednu loptu iz svog šesnaesterca. Učinio je to snažno, vjerojatno puno jače nego što mu je bila namjera i lopta je odletjela daleko, odskočila o travnjak i preko istrčalog vratara AEK-a Thomasa Strakoshe.

Bilo je to sredinom drugog poluvremena, u 67. minuti.

Inače, činilo se da će AEK rutinski odvesti utakmicu na svoj mlin. U 22. minuti su došli do vodstva, strijelac je bio Levi Garcia.

Noah je do poravnanja došao u 34. kada je pogodio Virgile Pinson. Sredinom drugog poluvremena Armenci dolaze do preokreta golom svog vratara Čančarevića, a onda u samom finišu u osmoj minuti sudačke nadoknade Goncalo Gregorio postiže pogodak za konačnih 3:1.