VIDEO: Totalna opsada Imotskog zbog Thompsonovog koncerta, pogledajte atmosferu u gradu

 VIDEO: Totalna opsada Imotskog zbog Thompsonovog koncerta, pogledajte atmosferu u gradu

VEČERAS se u Imotskom održava koncert Imotski ne zaboravi, na kojem nastupaju Mate Bulić, Dražen Zečić i, nakon dugo vremena izbivanja iz javnosti, Thompson.

Koncert se održava na stadionu Gospin dolac, a Dalmacija Danas javlja kako su gužve prema Imotskom iz svih smjerova. Njihov fotograf snimio je situaciju na izlazu Ravča na autocesti A1.

Vozači puštaju Thompsonove pjesme

Čitatelj Dalmacije Danas koji se našao u koloni rekao im je: “Svi putevi vode u Imotski. Teška gužva na izlazu prema Zagvozdu. Ako do sedam dođem u Imotski, bit će dobro.” 

“Nema sekirancije, iz automobila se ore Thompsonove pisme, atmosfera je i na cesti dobra”, dodao je.

Na koncertu se očekuje preko 25 tisuća posjetitelja. Mnogo njih već je stiglo do Imotskog. Pogledajte atmosferu na glavnom trgu gdje je krenulo zagrijavanje za koncert. Pjevaju se Thompsonove pjesme. 

Večerašnji koncert rasprodan je u 48 sati

Podsjećamo, Marko Perković Thompson se nakon dvogodišnje stanke vraća javnim nastupima te će nastupati s kolegama večeras u Imotskom. Ulaznice za ovaj koncert rasprodane su u 48 sati od puštanja na prodaju. 

Nakon toga Thompson je najavio još dva samostalna koncerta – za dva dana ponovno pjeva u Imotskom, a 16. kolovoza nastupa u Dugopolju. , prenosi index