Prešišao Baku Prase i Voyagea: Thompson peti na Billboardu, a na ljestvici je i Rozgina ‘Lavica’!

Prešišao Baku Prase i Voyagea: Thompson peti na Billboardu, a na ljestvici je i Rozgina ‘Lavica’!

Predvodnici novog zvuka više nisu sami na Billboardu! Pjesma ‘Ako ne znaš šta je bilo’ Marka Perkovića Thompsona i Hrvatskih ruža izborila je ulaz na najrelevantniju ljestvicu slušanosti, a samo na YouTubeu ima gotovo milijun pregleda u manje od dva tjedna. Debitirala je na petom mjestu i iza sebe ostavila ‘VVS’ Bake Prase i VoyageNuccijevu ‘Bebo 4’, ‘Japan’ Jale Brata i Bube Corellija i druge., doznaju 24sata

Prvo mjesto i dalje čvrsto drži triljski reper Grše s ljetnim hitom ‘Forza’, a na listi su još njegove uspješnice ‘Fantazija’ s Miach, ‘Mangio pasta’ s Pekijem, ‘Mamma Mia’, ‘Tokyo drift’ s Mimi Mercedez i ‘SIP’.

Novi ulaz ostvarila je i pop zvijezda Jelena Rozga i to s pjesmom ‘Lavica’, koja je od kraja lipnja do danas preslušana preko tri milijuna puta, a na Billboardovoj ljestvici TOP 25 dospjela je na 23. mjesto.

Thomspon i Rozga dominiraju i na YouTubeu. ‘Ako ne znaš šta je bilo’ nalazi se na prvom mjestu najpopularnijih glazbenih uradaka, dok Jelenina ‘Lavica’ na trećem. Drugo mjesto drže Voyage i Baka Prase, četvrto Oliverova ‘Vrime je’, a peto Breskvica Zorana Mićanović s pjesmom ‘Crni šećer’.

‘Lavica’ je hit i na TikToku, aplikaciji na kojoj su korisnici objavili više od 5000 videa uz zvuk novog Rozginog hita, a pjevačica se pohvalila kako publika pjesmu u čitavoj regiji pjeva s njom uglas.

Thompson će novi hit otpjevati po prvi put na stadionskim koncertima koje ima ovoga mjeseca u Imotskom i Dugopolju.