Došao na vrata novog dečka bivše cure pa izvadio spolovilo. Ovaj ga udario šipkom

Došao na vrata novog dečka bivše cure pa izvadio spolovilo. Ovaj ga udario šipkom

IZ POLICIJSKE uprave splitsko-dalmatinske izvijestili su kako je 30-godišnjak u subotu oko 17 sati došao na adresu stanovanja 39-godišnjaka, novog partnera svoje bivše partnerice, te ga verbalno i fizički napao.

30-godišnjak je vrijeđao i omalovažavao 39-godišnjaka, a u jednom trenutku je skinuo hlače i izvadio spolovilo. Vrijeđao je i svoju bivšu partnericu, a zatim je i fizički napao 39-godišnjaka. 

39-godišnjak završio u pritvoru

39-godišnjak je odgovorio tako što je metalnom šipkom udario 30-godišnjaka, koji je pritom zadobio tešku tjelesnu ozljedu ruke. 

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 30-godišnjak svojim ponašanjem ostvario obilježja prekršaja opisanih u čl. 13. i čl. 14 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te prekršaja opisanog u čl. 10 Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Protiv njega je podnesen optužni prijedlog nadležnom općinskom prekršajnom sudu.

39-godišnjak je zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nanošenja teške tjelesne ozljede priveden pritvorskom nadzorniku. Iz policije nisu naveli u kojem gradu se ovaj slučaj zbio., doznaje index.hr