Lile sjela na rub bazena u tanga bikiniju, očito je u što su njezini fanovi gledali: ”A nemoj nam to radit, ludilo brate…”

Lile sjela na rub bazena u tanga bikiniju, očito je u što su njezini fanovi gledali: ”A nemoj nam to radit, ludilo brate…”

Lidija Bačić objavila je novi zavodljivi videozapis s bazena na Instagramu, nije potrebno puno govoriti u što su pratitelji najviše gledali.

Naša pjevačica Lidija Bačić Lile opet se pohvalila savršenim ženskim oblinama na Instagramu., piše showbuzz.hr

FOTO: INSTAGRAM

Objavila je video na kojem sjedi na rubu bazena, a u prvom planu bila je njena obla stražnjica u crvenom bikiniju. U jednom trenu Lile je podigla kosu kako bi se vidjela i njena leđa, a u opis je stavila samo emotikon kapljica.

”A nemoj nam to radit, Lile…”, ”Što nisam bazen”, ”Kakva guza”, ”Ludilo brate”, pisali su joj u komentarima pratitelji.

View this post on Instagram

A post shared by LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

Iako Lile ima uspješnu glazbenu karijeru i dobitnica je brojnih priznanja i nagrada, glavna tema medija najčešće je njezin izgled, no kaže da joj to ne smeta.

”Laska mi, ne smeta mi. Baš sam nedavno bila u jednoj emisiji gdje je bio i moj dragi kolega Vlado Kalember i on mi kaže: ‘Znaš što je kod tebe, ti predobar stas imaš za taj glas koji imaš’, tako je kako je!”, ispričala nam je u nedavnom intervjuu.

A što je njoj važnije, glas ili stas?

“Glas, naravno”, istaknula je tada pa se osvrnula i na svoj ljubavni život.

”Uvijek samo to zadržavala za sebe, nekad ljudi misle da sam s nekim, nekad misle da nisam, ali ja bih to zadržala za sebe i dalje”, poručila je Lile.

INSTAGRAM