Blankin muž ne može bez fatalne plavuše: Prije 10 dana belgijski mediji pisali o njihovoj vezi, evo što je on tad rekao

Blankin muž ne može bez fatalne plavuše: Prije 10 dana belgijski mediji pisali o njihovoj vezi, evo što je on tad rekao

Belgijski sportski novinar Ruben van Gucht (37), inače suprug Blanke Vlašić (40), trenutno je u Kölnu gdje izvještava o Europskom nogometnom prvenstvu. Javio se iz svoje hotelske sobe uživo u emisiju Radio 2 Weekwatchers uoči utakmice Europskog prvenstva između Belgije i Rumunjske., piše story.hr

Gledatelji su primijetili par ženskih nogu na krevetu iza njega. Kad ih je primijetio pokušao ih je sakriti šalicom kave, no nije uspio. Snimka se sad širi društvenim mrežama, a belgijski HLN piše da Ruben nije htio ništa komentirati.

Zanimljivo je da su prije samo 10 dana belgijski mediji pisali o Rubenovom privatnom životu, odnosno o odnosu s 31-godišnjom Charlotte Van Looy, spisateljicom, producenticom i bivšom djevojkom Adriaana Van den Hoofa (51).

FOTO: INSTAGRAM

Prema Dag Allemaalu, Ruben i Charlotte su ‘bliski’. Spomenuti medij podsjeća da Blanka živi u Splitu s njihovim 1,5-godišnjim sinom Mondom te piše da se Ruben i Charlotte redovito se sastaju, a to novinari zaključuju iz njihovih objava na društvenim mrežama. Istovremeno su boravili u Nieuwpoortu, Valenciji i Milanu, a Charlotte je prije dva i pol tjedna objavila fotografiju sa sportskim komentatorom. Van Gucht je otišao u Kansas City s bivšim profesionalnim biciklistom Janom Bakelantsom, koji je tamo vozio biciklističko natjecanje Unbound Gravel, a Charlotte je išla s njima.

‘Kakva ekipa, kakvo iskustvo! Samo ljubav, prijateljstvo i uspomene za cijeli život’, napisala je uz niz fotografija.

Isti medij piše da Charlotte redovito prati Van Guchta na snimanju njegovog podcasta ‘Cycling Club Wattage’.

FOTO: INSTAGRAM

Blanka je prije svega Hrvatica i ima obveze u svojoj zemlji, odgovorio je Ruben u ‘Gertovom stolu’ na pitanje zašto ne živi s obitelji.

‘Štoviše, odgoj djeteta zahtijeva puno od čovjeka. A ako to morate raditi u okruženju koje ne poznajete…’, dodao je.

HLN je ovih dana kontaktirao Rubena oko tih napisa, a on je rekao da ‘nema ni vremena ni potrebe’ razgovarati o svom privatnom životu.

‘Ovo je naporan period. Upravo sam se vratio iz Ruande i već sam na putu za Njemačku’, rekao je.

Njegov menadžer također je bio škrt na riječima, a ni Charlotte nije htjela ništa reći:

Ne želim komentirati svoj odnos – ili bolje rečeno, profesionalni odnos koji imam s Rubenom‘, rekla je za Dag Allemaal.

O odnosu Rubena i Charlotte pisalo se i neposredno prije Blankina poroda, više pročitajte OVDJE.