Sutra u Kninu Dan žalosti zbog tragične pogibije motociklistice

Sutra u Kninu Dan žalosti zbog tragične pogibije motociklistice

ZA SUTRA je na području Knina proglašen Dan žalosti zbog tragične smrti Magdalene Jelić, koja je stradala u prometnoj nesreći.

Dan žalosti obilježit će se spuštanjem zastava Republike Hrvatske i Grada Knina na pola koplja na zgradi gradske uprave Grada Knina, trgovačkih društava u vlasništvu Grada Knina te javnih ustanova i institucija Grada Knina. Neće se održavati programi i događaji sa zabavnim obilježjima. 

Iz Grada su pozvali pravne i fizičke osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost da svoje poslove obavljaju primjereno Danu žalosti. 

Vozač automobila nije stao na znak stop

Jelić je stradala u nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 13:30 na državnoj cesti D-33 kod mjesta Ramljane. Nesreću je skrivio 68-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka.

68-godišnjak na raskrižju nije stao na znak stop te su na njegov prednji dio vozila naletjeli motocikl šibenskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 52-godišnjak, i motocikl šibenskih registarskih oznaka, kojim je upravljala 49-godišnja Jelić. 

52-godišnjak i Jelić su zajedno sa svojim motociklima pali na tlo. Jelić je od zadobivenih ozljeda preminula u Općoj i veteranskoj bolnici Hrvatski ponos u Kninu, dok su 52-godišnjaku konstatirane teške tjelesne ozljede opasne po život.

Jelić će biti pokopana sutra u 15 sati na mjesnom groblju u Potkonju. 

“Ispraćaj kreće od bolnice u 14 sati. Članovi MK Tenen predvodit će kolonu, a iza njih će biti obitelj i rodbina s Megy, te ostali motocikli i vozila iza obitelji. Na želju obitelji, molimo da se ispoštuje pravilo bez pozdrava motorima, odnosno bez turiranja. Nakon toga, MK Tenen poziva prijatelje bajkere da u čast Megy dođu u prostorije kluba na piće i zakusku, kako je i zaslužila”, poručili su iz Moto kluba Tenen. , prenosi Index