MONSTRUM tjerao sina (5) da mu rukama dira spolovilo, na leđima mu crtao U i svastiku

MONSTRUM tjerao sina (5) da mu rukama dira spolovilo, na leđima mu crtao U i svastiku

IAKO je otac monstrum iz Belišća seksualno i fizičko nasilje nad sinom i suprugom počinio još 2022. i 2023. godine, optužnica protiv njega podignuta je tek sada. Tereti ga se da je svog, tada 5-godišnjeg sina tjerao da ga spolno zadovolji, a osim toga mu je na leđa crtao nacističke i ustaške simbole te ga fotografirao s marihuanom.

29-godišnjeg P. F. tereti se da je u listopadu 2022., u ranu zoru, naveo sina da rukom dodiruje njegovi spolni organ i štapićem mu nanese bijelu kremu na spolovilo. U optužnici se također navodi da su u tom trenutku zajedno ležali na krevetu, a otac je sina naveo i da ga s obje ruke uhvati za spolni organ, a što je dijete i učinilo.

Osim toga, tereti ga se da je u kolovozu 2023. godine vrijeđao i udarao svoju suprugu pred sinom, a njega je često vikao te ga je također udarao. Osim što je bio nasilan, na sina je nacrtao simbol svastike i ustaškog znakovlja te mu dao da u rukama drži napravu za usitnjavanje marihuane i slikao ga s tim.

Tvrdi da nije crtao po sinu, dijete ga demantiralo

P. F. se branio da ga je dijete držalo za penis jer je imao nekakvu infekciju po tijelu te mu je sin htio pomoći da se namaže. Branio se i da nije sinu dozvolio da ga maže po spolnom organu, no da se on navodno rastužio te mu je i to dopustio.

Negirao je optužbe da je djetetu nacrtao svastiku i slovo U te je tvrdio da je dijete došlo kući s tim simbolima na leđima. Dodao je da je fotografiju ustaškog i nacističkog znakovlja na sinu također fotografirala djetetova majka. Ipak, demantirao ga je sin koji je istražiteljima rekao da mu je tata crtao po leđima.

Istražitelji su također na mobitelu koji su oduzeli P. F. našli fotografije i snimke eksplicitnog sadržaja. Tako se na jednoj snimci vidi kako on leži na krevetu s boksericama spuštenima ispod mošnji, dok ga sin rukama drži za ukrućeno spolovilo. Na snimkama se također čuje glas djetetove majke kako govori:  “Filipe šta radiš”, “A šta radiš to”, “Kog mažeš”, “Tati mažeš”., piše index.hr