Vlado radnicu dirao po grudima i spolovilu. Kamere sve snimale

Vlado radnicu dirao po grudima i spolovilu. Kamere sve snimale

Vozač Vlado proglašen je krivim i osuđen jer je počinio bludnu radnju prema ženi u krugu poduzeća u koji je dovezao teret.

Prema presudi, 59-godišnji vozač iz okolice Križevaca, inače oženjen i otac više djece, kazneno je djelo počinio u lipnju ove godine oko 9 sati na širem području Vrbovca.

“Došao je teretnim vozilom i ušao u krug poduzeća, kojom prilikom je do vozila došla radnica kako bi fotografirala pristigli teret koji se nalazio u priključnom vozilu.

U cilju zadovoljavanja seksualnog nagona, prišao je ženi, stavio glavu na njeno desno rame, obgrlio ju i stisnuo lijevom rukom te istom dirao po lijevom ramenu, lijevoj dojci, prsima, po boku i stražnjici te naprijed po spolovilu preko hlača.

Nakon toga se radnica trznula i odmaknula te mu rekla zna li što radi te da su u tvrtki postavljene kamere, nakon čega ju je prestao dirati. To je kod nje izazvalo osjećaj straha za sigurnost, uznemirenost i povredu spolnog integriteta”, istaknula je sutkinja.

Vlado je ovih dana osuđen na deset mjeseci uvjetnog zatvora. Ključan dokaz bile su upravo snimke s nadzornih kamera postavljenih u krugu poduzeća. Presuda je nepravomoćna., piše Danica.hr