Gledatelji ‘Večere za 5’ pohvalili Mateu, a Mihaelu uputili: ‘Zašto si prvu večer dao 7? Kalkulacija’

Gledatelji ‘Večere za 5’ pohvalili Mateu, a Mihaelu uputili: ‘Zašto si prvu večer dao 7? Kalkulacija’

Matea je večeru pripremila od ajvara, kiselih krastavaca, telećih prsa, senfa, kukuruza, soka od naranče i čokolade. Oduševila je ostale kandidate, ali i gledatelje

Poljoprivrednica Matea Kapraljević ugostila je ekipu trećeg dana ovotjedne ‘Večere za 5‘. Za svoju večeru dobila je 40 bodova, a kandidati su imali samo riječi hvale. ‘Svaka čast Matea, počastila si nas svime, odlična hrana, domaća glazba, svi komplimenti’, objasnio je Karlo. ‘Bilo bi i 20, ali nema te ocjene’, zaključila je, pak, Monika Manda.

Oduševljeni su bili i gledatelji. Pohvalili su domaćicu.

Foto: RTL

– Bravo mlada ženo, niš joj nije teško, troje djece, sve pohvale – napisali su na društvenim mrežama.

Svidjeli su im se i ostali kandidati – Karlo, Snežana i Monika Manda. Što se tiče Mihaela, pitali su se zašto je prvog dana Karlu dao manju ocjenu.

– Ma super ste, ali Mihaele, zašto prvu veče 7 baš? – pisali su.

Foto: RTL

– Daa, ma prvo veće je kalkuliralo. Baš su komentari prštali – dodali su.

– Bravo, Matea. Sve je bilo super. Odlični ste ekipa. Vesela ekipa – zaključili su.

Foto: RTL

Inače, Matea je večeru pripremila od ajvara, kiselih krastavaca, telećih prsa, senfa, kukuruza, soka od naranče i čokolade.

– Vlasnica sam OPG-a, bavim se muškim i ženskim poslovima i ništa mi nije teško raditi. Cijeli dan mi je u obavezama, dok ispratim muža na posao, ispratim djecu, hranim ovce, kuham ručak, kuham za nas sedmero, naučila sam obilno kuhati – otkrila je o sebi., prenosi 24sata.

Foto: RTL