Farmer Toni o Valentini: ‘Ljepša je bez šminke, mislim da ona previše toga nabacuje na sebe’

Farmer Toni o Valentini: ‘Ljepša je bez šminke, mislim da ona previše toga nabacuje na sebe’

Toni je prilikom prvog susreta s Valentinom Kordić u ‘Ljubav je na selu’ komentirao da se odjenula izazovno i da je zgodna cura

Valentina mi je na prvu djelovala kao da se došla promovirati, više sam to u šali rekao. To je bio moj prvi dojam, rekao je farmer Toni Patrčević za RTL.hr.

Toni je prilikom prvog susreta s Valentinom Kordić u Ljubav je na selu’ komentirao da se odjenula izazovno i da je zgodna cura, a pitao ju je i bi li došla k njemu u mjesto Cerić.

Foto: RTL

– Na izlet bih, ali da se preselim, ne – rekla je. Toni je rekao da polako i da se ne seli sutra. 

Ističe da nije mislio da se preseli, nego bi li htjela doći k njemu na selo. Iznenadio ju je njezin odlučni odgovor.

Priznao je da mu je odmah zapela za oko. Komentirao je i svoje riječi da je Valentina previše napudrana.

– Lijepa je i bez šminke, previše toga nabacuje na sebe. Lijepo joj stoji, prirodno je bolje. Ljepša je bez šminke – ispričao je farmer te dodao:

– Dugo nisam upoznao curu koja što god obuče super izgleda. Mislim da bi dobro izgledala i u radnom odijelu – pojasnio je.

Foto: RTL

Valentina je već dobro poznato lice. Sudjelovala je u devetoj sezoni showa ‘Ljubav je na selu’, a sad se nakon kraha braka s Vatroslavom Tijanom vratila u 17. sezonu. 

Valentina je Vatroslava upoznala u devetoj sezoni showa. Brzo su kliknuli i zaljubili se. Svoju vezu nakon showa okrunili su vjenčanjem na plaži u Ražancu 2019. godine. Zajedno imaju dvoje djece. Njihov brak ipak nije opstao, a sad je Valentina spremna za novo iskustvo. , prenose 24sata