VIDEO! Pogledajte žestok obračun Možemovki s Jandrokovićem zbog otkazivanja koncerta crnogorkog zbora na Korčuli

VIDEO! Pogledajte žestok obračun Možemovki s Jandrokovićem zbog otkazivanja koncerta crnogorkog zbora na Korčuli

Danas je započelo jesensko zasjedanje Sabora aktualnim satom i postavljanjem pitanja premijeru Plenkoviću. Kao ni jedno do sada, ni ovo nije moglo proći bez rasprave o fašizmu,antifašizmu,komunistima, za dom spremni i ostalo s repertoara bezveznih pitanja.

Zastupnica Možemo Dubravka Polović (Možemo) rekla je da smatra kako se u hrvatsko društvo uvukla radikalna ideologija.“Pokušali smo upozoriti da sklapanjem ugovora s radikalnom desnicom u javni diskurs unosite radikalizaciju javnog narativa. Izrazili smo zabrinutost da je granica krhka, u četiri mjeseca se prešlo na nasilna djela.

-Otvoreno iskazivanje šovinizma prema manjinskim skupinama, lokalni moćnici zabranjuju gostovanja po nacionalnoj osnovi, doživjeli smo da članovi ovog sabora na govornici razvijaju zastavu državne tvorevine zločinca i prodavača teritorija i pozdravljaju pozdravom te iste kvazi države. Vaš uglađeni predsjednički kandidat na sajmovima pjeva ustaške pjesmuljke”, rekla je premijeru te ga pitala vidi li raspad društvenih vrijednosti., navela je Polović

Nakon njenog pitanja i konstatacije u raspravu se uključio Gordan Jandrokovi, a zatim i ostale Možemovke. Pogledajte kako je to izgledalo: