Sergej Trifunović uhićen na granici sa Srbijom

Sergej Trifunović uhićen na granici sa Srbijom

GLUMAC Sergej Trifunović uhićen je na graničnom prijelazu Bajakovo pri prelasku iz Srbije u Hrvatsku, piše Slobodna Dalmacija.

Uhićen je oko ponoći te će tijekom dana biti doveden u Split na Općinski prekršajni sud, gdje ga čeka novo suđenje. Spomenuti medij navodi da Trifunović očito nije vratio dug Hrvatskoj nakon što je zbog svojeg psa uhićen u rujnu prošle godine u Splitu. Građani su ga tad prijavili jer je na plaži Kaštelet držao svojeg psa bez nadzora, što je neke prisutne uznemirilo.

U travnju izašao iz pritvora

Podsjećamo, glumac je u travnju izašao iz pritvora. Bio je priveden na beogradskom Voždovcu, i to nakon što je, kako prenose srpski mediji, od spomenutog poznanika kupio drogu. Glumcu je nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu ukinuto zadržavanje, a prema tvrdnjama izvora srpskog medija Trifunović je priznao posjedovanje droge za osobnu upotrebu pa zato nije ostao u pritvoru.

Trifunović je bio priveden i u listopadu prošle godine, također u Srbiji, zbog vrijeđanja policajaca. Prije toga problema s policijom imao je i u Hrvatskoj, tijekom ljetovanja u Splitu. Zbog nekoliko prekršaja koje je počinio dok je bio u Splitu dobio je i zabranu ulaska u Hrvatsku i područje Europske unije na godinu dana. 

Rekao da više neće doći u Split

Sergej se nakon privođenja u Splitu prošle godine oglasio na svojim društvenim mrežama i rekao da više nikada neće doći u Split.

“Ok, ajmo ovako: Maltretiranje koje sam doživio mogu se usporediti s povijesnim slikama u kojima gradom paradiraju policijske snage s nekakvim prasećim glavama u majicama s kragnom i Pit Bull security bedžom, koji maltretiraju mještane i vlasnike kafića koji se ne ližu s gradskom vlasti. Maltretiranja koja sam danas istrpio nisam nikad i nigdje. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića: Nikada više neću doći u Split”, napisao je tada Sergej na Instagramu.

“Adio. A bilo je lipo i svi moji dragi prijatelji iz Splita uvijek ste dobrodošli. A Ivošević, koji je namjerno došao da se šatro slika za ćaleta (koji je divan čovjek, moj kolega i potpuno izuzet iz ove priče) specijalno da mi se napase muda, govance malo”, dodao je Sergej., prenosi index.hr

POGLEDAJTE I NAŠ NAJNOVIJI PODCAST: