Sergej Trifunović uhićen na granici sa Srbijom

Sergej Trifunović uhićen na granici sa Srbijom

GLUMAC Sergej Trifunović uhićen je na graničnom prijelazu Bajakovo, pri prelasku iz Srbije u Hrvatsku, piše Slobodna Dalmacija.

Uhićen je oko ponoći te će tijekom dana biti doveden u Split na Općinski prekršajni sud gdje ga čeka novo suđenje. Spomenuti medij navodi da Trifunović očito nije vratio dug Hrvatskoj nakon što je zbog svog psa uhićen u rujnu prošle godine u Splitu. Građani su ga tad prijavili jer je na plaži Kaštelet držao svog psa bez nadzora, što je neke prisutne uznemirilo.

U travnju izašao iz pritvora

Podsjećamo, glumac je sredinom travnja bio priveden na beogradskom Voždovcu, i to nakon što je, kako prenose srpski mediji, od spomenutog poznanika kupio drogu. 

Glumcu je nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu ukinuto zadržavanje, a prema tvrdnjama izvora srpskog medija, Trifunović je priznao posjedovanje droge za osobnu upotrebu pa zato nije ostao u pritvoru.

Trifunović je bio priveden i u listopadu prošle godine, također u Srbiji, zbog vrijeđanja policajaca. Prije toga problema s policijom imao je i u Hrvatskoj, tijekom ljetovanja u Splitu. Prije nekoliko mjeseci dobio je zabranu ulaska u Hrvatsku i područje Europske unije na godinu dana, i to zbog nekoliko prekršaja koje je počinio dok je bio u Splitu.