Ella čestitala Karleuši: Da bar i ja doživim razvod. U braku sam bila dvije, a u rastavi tri godine

Ella čestitala Karleuši: Da bar i ja doživim razvod. U braku sam bila dvije, a u rastavi tri godine

Nakon što je pjevačica Jelena Karleuša na društvenim mrežama podijelila kako je potpisala papire za sporazumni razvod braka s Duškom Tošićem, javila su joj se brojni obožavatelji i pratitelji, a među njima se našla i influencerica Ella Dvornik

Ella se trenutačno razvodi od Britanca Charlesa Pearcea.

– Čestitam. Da bar i ja doživim rastavu nekad… Jer sam u braku bila dvije godine, a u rastavi sam već tri i kako mi se čini – samo je nebo granica. Malo mi fali da počnem pisati djeda mrazu, možda njega saslušaju pa ubrzaju – poručila je Ella u komentarima ispod Karleušine objave.

FOTO: INSTAGRAM

Influencerica je u kolovozu 2023. priznala da se razvodi od britanskog poduzetnika, s kojim ima kćeri Balie Dee i Lumi Wren. Bili su zajedno 10 godina, a vjenčali su se 2019. u Las Vegasu. Par se zadnjih mjeseci javno susretao u pratnji odvjetnika na Općinskom sudu u Puli zbog brakorazvodne parnice. ‘Suđenje je zatvoreno za javnost. Nismo u mogućnosti dati više informacija zbog zaštite malodobne djece’, naveli su nam ranije sa suda.

Charles je nedavno objasnio kako su se upoznali. Na taj korak su ga potaknule, kako je objasnio, priče koje nisu bile istinite. 

– Upoznali smo se 2013. u Kopenhagenu, gdje je ona živjela. Pitao sam je hoće li se preseliti u London ili me više nikad neće vidjeti 14. veljače 2014. godine. Doselila se kod mene nekoliko dana kasnije. Došla je u London s manje od tisuću eura, što je, ironično, provizija koju je zaradila na meni – objasnio je Britanac. , prenose 24sata