Strani dostavljač pretučen od strane maloljetnika u Splitu

Strani dostavljač pretučen od strane maloljetnika u Splitu

SPLITSKA policija izvijestila je kako je sinoć napadnut strani dostavljač te su mu ukradeni torba s hranom, dva mobitela i motor. Napali su ga maloljetnici.

“Sinoć, 11. rujna 2024.godine na području Brda u Splitu od stranog državljanina koji je obavljao poslove dostavljanja hrane ukradena je torba u kojoj je nosio hranu, dva mobitela i motor. Nepoznate osobe su mu pristupile, tijekom krađe torbe oštećeni je pao na pod, nakon čega su ga udarili.

Četiri maloljetnika privedena

Po zaprimljenoj dojavi policijski službenici su odmah upućeni na mjesto događaja, te su pronašli četiri maloljetnika koja su se dovodila u vezu s događajem.

Dovedeni su u službene prostorije radi provođenja istraživanja. Također, policijski službenici uočili su i otuđeni motocikl kojim se osoba pokušala udaljiti s mjesta događaja ali je izgubio nadzor nad motociklom i s njega pao. Utvrđeno je da je motociklom upravljao maloljetnik koji je također doveden u službene prostorije.

Dostavljač lakše ozlijeđen

Motocikl je vraćen oštećenom nakon obavljenog očevida. Utvrđeno je da je oštećeni zadobio lakše ozlijede.

U tijeku je istraživanje, a u postupak je uključen djelatnik Hrvatskog zavoda za socijalni rad”, izvijestila je policija., piše Index.hr