Oduvijek sanjala o ovakvom spotu, ‘u kojem sve prska, kaplje i klizi’

Oduvijek sanjala o ovakvom spotu, ‘u kojem sve prska, kaplje i klizi’

Od početaka glazbene karijere željela sam snimiti baš ovakav spot, gdje sve prska, kaplje, klizi. Oduvijek su mi scene pranja auta bile posebno senzualne i moćne te i dandanas pamtim Jessicu SimpsonParis HiltonCarmen Electru Jenny McCarthy u tim mokrim izdanjima, sa šmrkom u ruci, kako sapunaju limenog ljubimca.

Izjavila je to Nives Celzijus, koja je snimila spot za pjesmu “Moja pila”, a s kojom je u svibnju nastupila na CMC festivalu u Vodicama. Zbog puno obaveza nije ga stigla snimiti ranije, no bitno je da smo ga dočekali. Najavila je da će se više posvetiti pjevačkoj karijeri, a toga se i drži. Moglo bi se čak reći i da je “dala malo gasa”., prenose 24sata

Foto: Lucky Me

Gledali smo Nives nedavno u spotu za pjesmu “Migni, namigni”, kad se bavila ribičijom. Pohvalila nam se tada da nikad nije bila u ribolovu, ali da je ulovila dobru ribu. Prije ljeta izdala je novu pjesmu, a sad i spot. Prvi put je režiju prepustila zadarskom snimatelju i fotografu Luckyju, a inspiraciju za scenarij dobila je gledajući atraktivne “mokre” glazbene spotove svjetskih zvijezda.

– Ovo je vrući spoj videouradaka koji su me inspirirali, s još pokojim Celzijusom. I moram priznati da mi je ovo bilo najzabavnije snimanje. Obično kad su ta cjelodnevna snimanja tijekom ljeta, borim se s vrućinama i znojem, a ovdje je sve bilo potaman. Taman kad udari toplina, a ja se lijepo pošpricam – objasnila je slikovito.

Foto: Lucky Me

Voli prati aute, a pjesma “Moja pila”, otkrila je, nastala je još tijekom korone.

– To je još jedna u nizu mojih autorskih pjesama, snimljena još u vrijeme korone, ali čekala sam taj intuitivni trenutak da je napokon predstavim publici. Inspiraciju sam dobila nakon sastanka s jednim regionalnim kolegom pjevačem, kad smo pregovarali o duetu. Sjećam se da se u jednom trenutku malo opustio i počeo rangirati kolegice, uspoređujući ih s prijevoznim sredstvima. Od dvokotača, preko Stojadina, pa sve do Bugattija – rekla je pa nastavila:

– I OK, nažalost, naviknuli smo se na taj diskurs balkanskih muškaraca u kojem rado ženama ‘tepaju’ uspoređujući ih s omiljenom limarijom, ali ipak sam bila osupnuta tolikim angažmanom oko stvaranja liste onih koje bi najradije ‘provozao’. Prokomentirala sam tada da je šteta što toliko vremena troši na sanjarenje o vožnjama koje su mu nedostižne. I nakon toga je nastala ‘Pila’, kao šaljivi odgovor likovima koji nepotrebno mozgaju o neostvarivim vožnjama – rekla je Nives.

Foto: Lucky me

Nije otkrila pametnjakovića koji prema automobilima, odnosno prijevoznim sredstvima, rangira žene. Pjesmom je odgovorila Nives, koju u zadnje vrijeme gledamo u mnogim serijama, žirijima raznih showova, a uskoro će biti voditeljica projekta “Imanje”.