Lukina majstorija obišla svijet, naklonili mu se Romano, engleski mediji,šanjolski fanovi…

Lukina majstorija obišla svijet, naklonili mu se Romano, engleski mediji,šanjolski fanovi…

HRVATSKA je u 2. kolu Lige nacija u Osijeku pobijedila Poljsku 1:0. Hrvatska je tako došla do prve pobjede u skupini nakon što je u četvrtak izgubila u gostima od Portugala. U drugoj utakmici u ovoj skupini Portugal je okrenuo protiv Škotske i golom Ronalda u 88. minuti pobijedio 2:1.

Ključan trenutak dogodio se u 52. minuti kad je Luka Modrić sjajno iz slobodnog udarca prebacio zid i donio pobjedu Hrvatskoj. Osim gola, Modrić je odigrao fenomenalnu utakmicu i po mišljenju puno navijača je bio najbolji pojedinac susreta. Sve to napravio je samo par sati prije 39. rođendana, a hrvatskom kapetanu naklonili su se i brojne face i mediji iz sportskog svijeta.

Modriću se naklonili Romano, engleski mediji, španjolski fanovi…

“Luka Modrić zabija iz slobodnog udarca! Događa se to samo par sati prije navršenih 39 godina… i to je 27. gol za Hrvatsku u 180. nastupu. Luka također večeras postaje drugi igrač u povijesti Europe po broju utakmica za reprezentaciju sa 180 susreta, odmah iza Cristiana Ronalda koji ima 213…Luka traje zauvijek”.

Tim riječima počastio ga je Fabrizio Romano uz emotikon koze koja se stavlja kad se nekome želi poručiti da je najveći ikad (GOAT). Osim toga, dodao je i emotikone mađioničara, a talijanski stručnjak za transfere je poznati Modrićev fan.

“Luka Modrić zabio je slobodan udarac netom prije svog 39. rođendana. Klasa”, napisao je engleski Bleach Report uz ikonu čaše vina.

!Luka Modrić zabije prekrasan gol iz slobodnog udarca”, piše GiveMeSport.

“Modrić je zabio gol kojim je Hrvatska slomila Poljsku. Klasa je vječna”, objavio je na Twitteru beIN Sports.

“Luka Modrić će napuniti 39 godina. I dalje zabija za svoju reprezentaciju”, objavio je BBC.

Snimku prekrasnog gola podijelilo je na stotine korisnika i stranica, prije svega onih španjolskih među kojima se ističu fan stranice Real Madrida koji se dive svom veznjaku., prenosi index.hr