Povratnice u ‘Ljubav je na selu’ otkrile taktike zavođenja: Plan je napiti ga, najesti pa …

Povratnice u ‘Ljubav je na selu’ otkrile taktike zavođenja: Plan je napiti ga, najesti pa …

Stižu legendarna Nevenka Bekavac, dance zvijezda Nikita Ivošević, Vesna Vuković, Milena Lutz, Amra Ahmetović, Brankica Kobasić…

U ponedjeljak, 9. rujna od 21.15 sati na RTL-u s emitiranjem kreće nova, 17. sezona omiljene ‘Ljubav je na selu‘ pod voditeljskom palicom Anite Martinović. Farmeri s nestrpljenjem čekaju doznati koliko su pisama dobili i tko im stiže na prve spojeve, a osim kandidatkinja kojima je ovo prvo iskustvo pred kamerama, tu su i uvijek osebujne ”povratnice” bez kojih omiljeni show ne bi bio ono što jest! Svakim svojim ponovnim dolaskom simpatične dame potvrđuju da od ljubavi ne misle odustati, a njihove izjave i pogledi na život zabavljaju mnogobrojne gledatelje. 

Tako će biti i ovaj put jer koferi su spakirani, a ljubavne taktike razrađene. Baš svaka od njih vidi se na imanju svoga farmera! Između ostalog, tu su legendarna Nevenka Bekavac, dance zvijezda Nikita IvoševićVesna VukovićMilena Lutz, Amra AhmetovićBrankica Kobasić

– Treba mi muška ruka u kući – kratko opisuje svoj razlog prijave još jedna povratnica, Antonija Kasalo iz Podstrane koja je prošle godine bila na Brankovom imanju, a sada opet traži farmera., prenose 24sata

Foto: RTL

– Ja njega planiram napiti, najesti i onda ga osvojiti – dodaje i simpatična 70-godišnja Blanka Hlapčić, koja je u 16. sezoni boravila na farmi Stjepana Runtasa s Bahrom Zahirović, no ničeg više od prijateljstva nije bilo.

Foto: RTL

– Idemo na sve ili ništa! – kratko dodaje i Nikita Ivošević koja je gledatelje zabavljala u 14. sezoni showa, kad je bila na farmi Damira Topleka. Od novog farmera očekuje da je džentlmen, muževan, ljubazan, topao, iskren i da je tretira kao kraljicu.

Tu je i 27-godišnja Zagrepčanka Ilona Kondić, koja se u show vraća nakon čak osam godina! Naime, u šestoj sezoni showa, tada kao 18-godišnjakinja, Ilona je pokušala očarati farmera Gorana Špehara. Iako su se povezali već na prvom susretu, a odabrana je i za odlazak na njegovu farmu, no među njima se nisu razvile ljubavne iskrice.

– Vjerujem da bi mu jedna vrckava curica kao ja dobro došla da ga malo pokrene – opisuje svoju osobnost Ilona te smatra da će se savršeno uklopiti s mirnijim i staloženijim farmerom za kojeg se prijavila.

Foto: RTL

Neki su spremni i na ljubavne igrice pa će tako njihov farmer od samog početka za njima morati – tragati!

– Pored nekih par riječi, stavila sam još nešto u to pismo i po mirisu toga nečega što je u pismu, trebat će me naći. Nadam se da će me namirisati – naumila je Milena Lutz koja će na snimanje potegnuti čak iz Stuttgarta, gdje živi već više od 30 godina.

Foto: RTL

Britka na jeziku, sarkastična i svoja, farmeru Anti Munitiću u prošloj je sezoni od prve je sekunde dala do znanja da ga planira osvojiti, često ga ostavljajući bez teksta, a u jednoj epizodi čak je odjenula i vjenčanicu. No iako je dala sve od sebe, on je na kraju na romantično putovanje ipak odveo Klaru Perko. Od pronalaska srodne duše ne misli odustati, već i dalje, kako i sama kaže, traži!

– Mogu jedino kazati da ću ove godine promijeniti taktiku, neću biti tako napadna – obećava.

A kako će izgledati prvi susreti farmera i njihovih dama i hoće li svoje taktike iz riječi uspjeti pretočiti u djelo, gledatelji će doznati već od ponedjeljka u 21.15 sati na RTL-u. Nova epizoda dostupna je i 24 sata prije emitiranja na televiziji na platformi Voyo.