VIDEO ! Masovni egzodus članova iz Penavinog DP-a….

VIDEO ! Masovni egzodus članova iz Penavinog DP-a….

Na danas održanoj tiskovnoj, neovisni saborski zastupnika, i bivši šef županijske organizacije Domovinskog pokreta Krešimir Čabaj, izvjestio je javnost, građane Osijeka i cijele Hrvatske da Domovinski pokret u Osječko baranjskoj županiji i gradu Osijeku ne postoji. Uz gospodina Čabaja na tiskovnoj se okupilo pedesetak bivših članova Domovinskog pokreta, između ostalog članovi županijske skupštine i gradskog vijeća.

Foto Hrvatski glasnik

Tako je Krešimir Čabaj rekao da nisu točni navodi predsjednice gradske podružnice Osijek, Jasenke Ricl da nema ispisivanja članstva, već upravo suprotno, da se događa egzodus članstva i to ne samo u gradu Osijeku, već u cijeloj županiji, te da su u gradskoj podržnici ostale samo gospođa Ricl i njena tajnica inače zaposlenica Domovinskog pokreta.

U svom obraćanju gospodin Čabaj ističe da Domovinski pokret u skupštini Osječko baranjske županije više nema ni jednog člana, a da je u Vijeću grada Osijeka ostala samo gospođa Ricl i da ta stranka više nema mogućnost formiranja kluba.

U videu pogledajte što je saborski zastupnik Krešimir Čabaj u izjavi za Hrvatski glasnik posebno istaknuo

Dretar objavio da više nije član DP-a: ‘Ne želim biti u stranci koja samo HDZ-u drži većinu’