Zaljubila se preko interneta, nije ni slutila kakav je užas čeka: Ono što joj je 4 godine radio ne može se prepričati…

Zaljubila se preko interneta, nije ni slutila kakav je užas čeka: Ono što joj je 4 godine radio ne može se prepričati…

Jednom je tijekom zatočeništva zatrudnjela, ali osumnjičeni ju je prisilio dati dijete na posvajanje

Mateusz J. (35) iz Poljske, osumnjičen je da je četiri godine držao ženu zatočenu u staji, mučio ju i silovao. Žrtva identificirana kao Malgorzata (30) stupila je u kontakt s njim preko interneta, na jednoj stranici za upoznavanje i otišla ga posjetiti 2019. godine u malo naselje u blizini Glogova na zapadu zemlje, prenosi The Telegraph.

Iako je bila zatočena samo četiri metra od najbližih susjeda osumnjičenika, godinama nitko nije znao gdje je skrivena. U tom periodu, nekoliko puta je dolazila u obližnju bolnicu sa slomljenom rukom, potom nogom, a prošle godine je morala biti operirana zbog ozljede anusa.

Krajem kolovoza ponovno je stigla u bolnicu s iščašenim ramenom i uspjela upozoriti liječnike na teror koji je proživljavala, a oni su kontaktirali policiju. Fotografije ozljeda žene i mjesta gdje je bila zatočena objavio je lokalni portal myGlogow i možete ih pogledati OVDJE.

U oronuloj kamenoj staji sa zazidanim prozorom, davno su bile smještene životinje, stoga Malgorzata više nije imala pristup struji, vodi, WC-u ili higijenskim potrepštinama. Žrtva je također otkrila da ju je Mateusz, kad nije ispunila njegova seksualna očekivanja, tukao, izgladnjivao i mučio.

Jednom je tijekom zatočeništva zatrudnjela. Osumnjičeni ju je odveo u bolnicu u gradu Nowa Sol na porod i prisilio ju dati dijete na posvajanje. Malgorzata je rekla da tada doktorima nije mogla reći istinu jer se bojala, s obzirom da joj je zaprijetio kako će joj biti još gore ako išta kaže.

Njenog otmičara mještani su opisali kao “usamljenika i čudaka”. Uhićen je 30. kolovoza i odbacuje sve optužbe, iako se suočava sa zatvorskom kaznom u trajanju do 25 godina zbog psihičkog, fizičkog i seksualnog zlostavljanja.

Prozvan je “poljskim Josefom Fritzlom”, jer jezivi slučaj podsjeća na jednog od najozloglašenijih austrijskih kriminalaca koji je vlastitu kćer držao zatočenu 24 godine u tamnici ispod kuće, skupa s njihovo sedmero djece., prenosi jutarnji