Sin naše košarkaške legende oženio je Amerikanku, mladenka je podijelila prizore sa svadbe koja je puno drugačija od naših!

Sin naše košarkaške legende oženio je Amerikanku, mladenka je podijelila prizore sa svadbe koja je puno drugačija od naših!

Sin naše košarkaške legende Tonija Kukoča, Marin Kukoč, izrekao je sudbonosno ”da”, pogledajte prizore s vjenčanja.

Sin našeg bivšeg košarkaša Tonija Kukoča ušao je u novo razdoblje svog života.

Marin Kukoč oženio je svoju dugogodišnju djevojku Marcellu, a mladenka je prizore s američkog vjenčanja koje se održalo u Chicagu podijelila na svom Instagram profilu.

“Obećavam ti da ću odabrati tebe, svaki izlazak i zalazak sunca, kroz sve sezone ovog života koje imamo radost i čast provesti zajedno, u dobru i zlu, uvijek ću odabrati tebe. Volim te, ljubavi”, poručila mu je te objavila niz fotki s uzvanicima, među kojima je bio i košarkaš.

Photo: Instagram

Mladence je vjenčao matičar, goste je zabavljao DJ, a slavlje je održano u sali za razna događanja Sarabande koja je uređena u hladnim tonovima i s vrlo neobičnim stropom.

Podsjetimo, Toni je u travnju prošle godine na društvenim mrežama otkrio da se njegov sin zaručio te je Marcelli tada poželio dobrodošlicu u obitelj.

Marin je prvo dijete Tonija i Renate Kukoč. Još u djetinjstvu odlučio je krenuti očevim stopama, ali je nakon niza ozljeda morao odustati od velikog sna. Završio je studij na jednom od najprestižnijih američkih sveučilišta, University of Pennsylvania, a danas živi i radi u Chicagu.

Photo: Instagram

Kukočeva kći Stela ranije se bavila odbojkom, a danas je trenerica odbojke. Završila je studij na Miami Universityju, a trenutno je na magisteriju na Roosevelt Universityju. Iako su djeca poznatog oca, njih dvoje se rijetko pojavljuju u medijima i nemaju otvorene profile na društvenim mrežama.

Košarkaš je svoju suprugu upoznao dok je još bio u srednjoj školi, a on se 1993. godine odselio u Highland Parku pored Chicaga kako bi igrao za legendarne Bullse., piše Showbuzz.hr