Možete li vjerovati da je Ivana Knoll bila problematična učenica? ”Izbacili su me iz dvije škole”

Možete li vjerovati da je Ivana Knoll bila problematična učenica? ”Izbacili su me iz dvije škole”

Ivana Knoll otkrila je pratiteljima na Instagramu svoje loše sjećanje na školu, evo zašto su je iz škole izbacili čak dvaput.

Ivana Knoll imala je live razgovor sa svojim pratiteljima na Instagramu, a među brojnim pitanjima dobila je i jedno vezano za školu pa šokirala svoje pratitelje.

FOTO: INSTAGRAM

Knollica je ranije otkrila da je završila Grafički fakultet, no školovanje prije toga baš i nije teklo kao mlijeko.

“Bila sam izbačena iz dviju gimnazija. Prvi put zbog kašnjenja na sat, jer nisam smjela dobiti neopravdani izostanak, budući da sam ih već imala previše. Jedna djevojka je doslovce natjerala razrednicu da me zapiše. Kada sam stigla u školu, obaviještena sam o tome što se dogodilo”, rekla je.

”Na odmoru, u hodniku, napala sam tu djevojku i udarila je šakom u glavu. Što se tiče drugog izbacivanja, ne sjećam se baš svih detalja i iskreno nisam sigurna što se točno dogodilo. Imala sam veliki broj neopravdanih izostanaka, a razrednica je jednostavno obavijestila moje roditelje da sam izbačena. Mislim da je ona možda imala neku ulogu u tome,” ispričala je.

Mnogi su ostali šokirani, a nekima je njena buntovnost čak i odgovarala.

Podsjetimo, Knoll je nedavno slomila nogu. U prijenosu je otkrila i kako.

“Dok sam boravila na Mykonosu, odlučila sam izaći i malo se opustiti uz čašu pića. Nažalost, bila sam u štiklama i, dok sam hodala, zapela sam za kanal. Zbog toga sam pala, a noga mi je pukla”, ispričala je Ivana.

FOTO: INSTAGRAM