VIDEO Ribić: Nikada ne možete zaustaviti vjetar, ali možete usmjeriti jedro

VIDEO Ribić: Nikada ne možete zaustaviti vjetar, ali možete usmjeriti jedro

Alenko Ribić diplomirani je kriminalist sa zvanjem glavnog policijskog savjetnika, dragovoljac Domovinskog rata, od 1991. kao pripadnik Specijalne policije prošao je sva bojišta i VRO od Krvavog Uskrsa na Plitvicama, Maslenice, Medačkog džepa, Bljeska, Oluje te niza drugih borbenih zadaća na prvoj crti bojišnice.

Potpredsjednik je podružnice DP-a Karlovačke županije, županijski vijećnik i potpredsjednik gradskog vijeća grada Karlovca. U kratkom videu obratio se stranačkim kolegama uoči izbora unutar Domovinskog pokreta i obznanio svoju podršku Mariju Radiću i Igoru Peternelu.

Prilikom svakih izbora, pa tako i nadolazećih unutarstranačkih izbora, prilikom odabira ponuđenih kandidata uvijek se moramo voditi činjenicom da odaberemo najkvalitetnije ljude za koje smatramo da kvalitetno mogu voditi našu stranku i ispuniti naša očekivanja, a kako se nalazim u morskom okruženju kazat ću nikada ne možete zaustaviti vjetar, ali možete usmjeriti jedro.

Dajem potporu Mariju Radiću, kandidatu za predsjednika Domovinskog pokreta i Igoru Peternelu, kandidatu za zamjenika predsjednika Domovinskog pokreta jer smatram da su to ljudi koji imaju energije i znanja da usmjere jedro Domovinskog pokreta bez obzira koliko jak i olujan vjetar bio. Mario i Igor samo jako do pobjede, domovini vjerni!, poručio je Ribić., prenosi HD