Pijani 25-godišnjak s poništenom vozačkom sletio s ceste u odvodni kanal

Pijani 25-godišnjak s poništenom vozačkom sletio s ceste u odvodni kanal

Sletio s kolnika u Slavonskom Brodu PU Brodsko-posavska

Napuhao je 1,38 promila te u bolnici morao dati urin i krv zbog daljnje analize na prisutnost opijata

Pijan i bez vozačke dozvole u utorak u popodnevnim satima 25-godišnji mladić okuražio se voziti kroz Slavonski Brod. Međutim, oko 17.50 sati, po dolasku u Vinogorčevu ulicu, skrivio je prometnu nesreću i ozlijedio se.

Brodski policajci odmah su pristigli na mjesto nesreće te proveli očevid i utvrdili da je nesavjesni vozač zbog neprilagođene brzine kretanja u zavoju izgubio nadzor nad upravljačem pa je došlo do zanošenja i slijetanja u odvodni kanal. Pritom je vozilom udario u kosinu kanala i žičanu ogradu te zadobio lakše ozljede.

Policija je provjerama utvrdila i da je 25-godišnjak skrivio nesreću u vrijeme dok mu je vozačka dozvola poništena ‘zbog prometnih prekršaja i prikupljenih negativnih bodova‘.

Ali to nije sve. Jer pao je i na alkotestu. Napuhao je 1,38 promila te u bolnici morao dati urin i krv zbog daljnje analize na prisutnost opijata.

– Nakon dobivenih rezultata analize, policijski službenici će protiv 25-godišnjaka podnijeti odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama – kažu iz PU brodsko-posavske.