Jeličić opleo po Gattusu: ‘Izjava nakon utakmice je nedopustiva. Sve ovo je otišlo predaleko…’

Jeličić opleo po Gattusu: ‘Izjava nakon utakmice je nedopustiva. Sve ovo je otišlo predaleko…’

Nakon što hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (35) nije konkurirao za sastav Hajduka na gostovanju kod Lokomotive (1-1) zbog odluke trenera Gennara Gattusa, krenula je lavina komentara. A te se situacije dotaknuo i stručni komentator Studija HNL, Joško Jeličić

– Poštujem Gennara Gattusa, svidio mi se njegov narativ profesionalizma i rada. Ali izjava nakon utakmice, ako ima dobre namjere, nedopustiva je za trenera – rekao je Jeličić.

Osvrnuo se stručni komentator na izjavu trenera ‘bilih’ da mu je Perišić prije 20 dana rekao kako želi otići iz Hajduka, a smatra da Talijan to nije trebao tako reći.

– Možda je htio skinuti odgovornost sa sebe za ‘tiki-taku’ koju prezentira na utakmicama. Perišić to nije zaslužio – jasan je Jeličić.

Nakon svega javio se i Hajduk te stao uz Perišića kojeg su na društvenim mrežama napali mnogi navijači splitske momčadi, a poručili su da će klub sve riješiti u svlačionici.

– Takvi sukobi unutar svlačionice mogu izroditi dobre stvari ako dođe do pomirbe. No, ovo je predaleko otišlo – rekao je Jeličić u emisiji Max Sport televizije., prenose 24sata