‘Moj suprug je stariji 20 godina, bila sam dadilja njegovoj djeci’

‘Moj suprug je stariji 20 godina, bila sam dadilja njegovoj djeci’

Amerikanka je otkrila kako se zaljubila u svog šefa dok je radila kao dadilja i čuvala mu djecu. Iako je među njima velika razlika u godinama, kaže da nije imala skrivene motive

Krystle Kayture, danas 32-godišnjakinja, ispričala je kako se zaljubila u Bena dok mu je radila kao dadilja, no nisu svi oduševljeni njihovom ljubavnom pričom.

Gostovala je u emisiji Love Don’t Judge te priznala da nije bila “fan” svog sadašnjeg supruga kad su se upoznali.

Krystle je rekla kako je isprva mislila da je “bezobrazan” i neuk. Zapravo, tvrdi da je tražila drugi posao prije nego što su se spojili.

Photo: Instagram

Jednog je dana došla dotjerana na posao

Razvila je osjećaje za njega kada je vidjela kako se Ben (52) igra s njezinim trogodišnjim sinom.

– Mislim da mi je to pomoglo da se zaljubim, jer je on jednostavno tako dobar tata – objasnila je.

Benov sin Sal nije toliko oduševljen, i dalje skeptičan po pitanju tog braka i kaže da se slaže s onima koji Krystle nazivaju “sponzorušom”.

–  Kad sam saznao da moj tata i Krystle hodaju, bio sam definitivno iznenađen. Bi li to bio moj prvi izbor? Vjerojatno ne… Razlika u godinama privlači puno pozornosti. Krystle voli pozornost – rekao je Sal.

Voli što brine o njima

Kad su je pitali što najviše voli kod Bena, rekla je da voli to što on “skrbi o njima”, dok je Ben priznao da voli sve na njoj.

Video s YouTubea privukao je pozornost tisuća ljudi, a oni se nisu sramili podijeliti svoje mišljenje o romansi, piše TheSun.

– Volim što Sal vidi vezu onakvom kakva jest i ne boji se govoriti o njoj – jedna je osoba napisala., prenosi 24sata.